Тази нощ ще има черна Луна. Вижте какво да очаква всяка зодия

43530
Тази нощ ще има черна Луна. Вижте какво да очаква всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Според астрологията днешното новолуние, което е второ за месеца, се нарича черна Луна. Това е съдбовно време, през което Вселената щедро разпределя на хората наградите и наказанията, които заслужават.

По време на новолуние астролозите съветват да се предприемат стъпки към нещата, за които мечтаете, да се стремите към ярки постижения и да се откажете от цялата отрицателна енергия. Новолунието е време на нарастваща енергия и нови начала. Днешното новолуние преминава под знака Везни, което означава, че хората ще имат нужната мотивация, за да променят начина си на живот и да направят онова, за което мечтаят.

Женските зодии, които могат да притежават всеки мъж

Всяка една жена действа по различен начин с мъжете. Има жени, които са нежни и романтични, има такива, които са тихи и срамежливи. Днес...

Денят е магически и е свързан със сбъдването на желания. Ето какво да очаква всяка зодия днес:

Овен – време за реорганизация

Новата Луна ще се отрази върху ежедневието и професионалния ви живот. Ще почувствате необходимостта да преоцените нещата по време на тази фаза на Луната и ще бъдете изправени пред предизвикателството да реорганизирате дните си. Много е възможно през следващите месеци да получите предложение за нова работа. Грижете се повече за себе си и здравето си, тъй като може да се се претоварили в последно време.

Телец – останете спокойни

В периода на черната Луна е възможно да почувствате допълнителен натиск, затова е важно да откриете правилния начин да управлявате времето си. Възможно е да срещнете и нова любов или пък да заздравите настоящите взаимоотношения с човека до себе си. Телците, които се надяват да забременеят, може да имат успех през следващите дни.

Зодиите, които ще намерят истинската любов

Има зодии, които след огромно търсене на правилния човек, все пак го намират и това всъщност е неизбежно. Те просто са родени, за да на...

Близнаци – напрежението нараства

Възможно е през този период да възникнат конфликти между вас и половинката ви, които да са свързани с дома. Ако усещате чувство на гняв, по-добре помислете, преди да кажете нещо, което може да нарани другия. Онези, които търсят нов дом, ще имат късмет, ако насочат усилията си в тази посока, съобщава Edna.bg.

Рак – нови приятелства

Черната Луна ще ви направи по-общителни и дори бихте могли да се срещнете с много нови интересни хора. Очакват ви вълнуващи събития в професионалния живот. Може да изпитвате нужда да сте сред природата през следващите дни, а това ще ви донесе нови преживявания и ще се отрази благоприятно на здравето ви. Внимавайте с думите и прибързаните реакции.

Лъв – проверете финансите си

3-те зодии, които ще срещнат голямата любов до края на 2020

Eдвa ли имa чoвeк нa Зeмятa, кoйтo дa нe търcи eднo глaвнo нeщo в живoтa cи и тoвa e oнaзи гoлямa, иcтинcкa любoв, зa кoятo чeтeм в кни...

По време на новолунието можете да вземете изгодни финансови решения. Можете да постъпите смело, тъй като рисковият ход може да ви се изплати. Има голяма вероятност да получите неочакван финансов приход, който се отваря пред вас през следващите няколко месеца и е подходящ момент да прегледате ценностите си около това, което смятате за достойно.

Дева – стани и се бори

Точно сега ще откриете увереността да отстоявате себе си и своите идеи. Не обръщайте внимание на миналото и излезте от черупката си, за да изкажете мнението си. С цялата енергия на новолунието и планетите във вашия знак, вие със сигурност сте подготвени за голяма промяна в живота през следващите няколко месеца. Периодът е много подходящ да започнете детоксикация или да възприемете нови навици, за да се чувствате по-добре.

Везни – любовта е навсякъде

Сега шансовете да откриете любовта са по-високи от всякога. Връзката, за която сте фантазирали, най-накрая е на път да се оформи и да стане реална. Използвайте максимално своя късмет в любовта. Новолунието ви приканва да излезете извън своя свят и да протегнете ръка, за да служите на човечеството по някакъв начин. Можете да се присъедините към благотворителна организация, а това ще ви се отрази полезни и ще ви донесе огромно духовно израстване.

12 късметчета за ОКТОМВРИ за всяка от 12-те зодии

Октомври е месецът, който ще ни донесе първите емоции на есента. Всяка от зодиите може да очаква интересни събития през октомври, което...

Скорпион – Ллюбов от пръв поглед

Черната Луна предполага да срещнете човек, който напълно ще ви вземе дъха. Ако в момента сте във връзка, възможно е да се запознаете с нови приятели, които ще помогнат на мечтите ви да се сбъднат. Ще откриете хората, които отговарят на вашите най-скъпи вярвания. Съставете си списък с целите за следващите 6 месеца и работете амбициозно, за да ги постигнете.

Стрелец – професионални трудности

С появата на черната Луна е възможно да възникнат промени във вашия професионален живот, които ще ви е трудно да приемете. Не губете енергия в съпротивление, а просто осъзнайте, че не можете да печелите всяка битка. Онези от вас, които се надяват на промяна в кариерата, може да открият, че мечтите им ще се сбъднат скоро – време е да зададете нов път за себе си и да проявите това, което наистина искате в професионален план.

Козирог – революция в отношенията

2-те мъжки зодии, които се държат с жените като принцеси

Всяка жена мечтае да срещне мъж, който да се отнася с нея като с принцеса. Не става въпрос за скъпи подаръци и екскурзии до екзотични д...

Благодарение на черната Луна ще имате възможност да срещнете нов приятел или човек, към когото сте сексуално привлечени. Ако ви предстои пътуване, може да се наложи да внесете корекции в плановете си. Сега е много подходящ момент да придобиете нови умения, за да благоприятствате професионалното си развитие в следващите месеци.

Водолей – подновяване

Настъпи моментът да преоцените начина си на живот и да се захванете с нещо ново. Новолунието може да ви донесе добри новини – одобрение на заем или някаква помощ отвън, за да ви помогне да преследвате мечтите си. Чудесно време е да пренаредите финансите и да ги приведете в ред, както и да се съобразите с избягването на излишни материални конфликти със съпруга или партньора си.

Риби – много добри новини

С помощта на черната Луна ще срещнете човека, за когото сърцето ви копнее. От професионална страна на нещата може да имате добър шанс да подпишете нов договор и да ударите джакпота. Имате късмет, тъй като новолунието ще ви даде чудесен начален тласък, за да започнете нещо ново, за което отдавна се колебаете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com