Тези 4 зодиакални двойки просто не са съвместими и подходящи един за друг

22415
Тези 4 зодиакални двойки просто не са съвместими и подходящи един за друг
Снимка: https://www.pexels.com

Астрологията се прервъща във все по-популярна и заинтригуваща наука, особено когато става въпрос за любовта. В много актуален се е превърнал въпросът „Коя зодия си?“ още след запознанството, за да преценят дамите (най-често) дали имате бъдеще заедно и подхождат ли си зодиакалните ви знаци. За да ги улеснят още повече, астролозите са отбелязали кои 4 зодиакални двойки просто не са съвместими и подходящи един за друг. Нека ги видим:

Рак и Стрелец

Кои зодии са каръците и кои са късметлиите

Овен Не чакайте късмета ви да дойде сам. Той няма да почука на вратата ви някой ден и то, без да сте направили нищо. Телец Имате нев...

Стрелците са изключително харизматични личности, авантюристи, свободолюбиви и обичат флиртовете. Те знаят как да омагьосат даден човек и Раците лесно попадат в плен на магията им. В началото на връзката всичко им се струва приказно, но с течение а времето, когато Стрелците вече не понасят еднообразието, Раците не могат да се примирят с това и се появяват сериозни различия и неразбирателства. След приключване на отношенията им остават с топли чувства един към друг, но не могат да запазят подобието на приятелство помежду си.

Скорпион и Везни

Везните обикновено винаги се стремят да поддържат хармония и баланс в отношенията си с околните, но със Скорпиона им е особено трудно. Те постоянно са принудени да правят компромиси. Също така, те имат различни виждания за това на какво се гради една връзка и как е редно да протича тя. Представителите на зодия Везни обичат мечтателски и възвишени разговори, докато Скорпионите са здраво стъпили на земята, не обичат подобни теми и предпочитат вместо да губят времето си в разговори, да действат за целите си.

Козирог и Водолей

5-те дамски зодии, които често изпадат в истерични състояния

Астрологията може да каже и издаде много черти от нашия характер, включително и това до каква степен обикновено достига прагът ни на тъ...

Още една несъвместима двойка поради коренно различните им натури. Противоположностите се привличат, но не и в тази ситуация. Козирозите са сериозни, лоялни, педантични и отговорни личности, дори бихме добавили и консервативни. Докато Водолеите пък са вечните бунтари, имат си свои правила и не спазват чуждите догми, те обичат и се борят за свободата си. Обикновено в началото нещата изглеждат спокойни и обнадеждаващи, но с течение на времето Козирогът осъзнава, че не може да съжителства с толкова независим и отнесен човек.

Риби и Лъв

В началото представителите на тези две зодии ще се чувстват като магнетично привлечени един от друг и ще се радват на чудесни мигове, но след това нещата не стават никак розови. Заформя се дори така наречената токсична връзка, която е болезнена и вредна и за двете страни. Възможно е да се разделят и събират безброй пъти, но без особен успех и промяна в поведението.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Прости правила за избор на правилната възглавница за сън

Средиземноморски изкушения: Италианският чар на San Remo Mediterranean Cuisine

Има ли отровни паяци в България?

7 знака, че сте в егоистична и токсична връзка

Без магия: жените с тези качества винаги ще имат много почитатели

Как най-лесно се отделя жълтък от белтък?

Как за секунди да почистим секундното лепило?

Зодиите, които притежават неустоим чар

Петте най-страховити и забранени места за посещение в света (ВИДЕО)

Кога мъжете съжаляват за действията си, но не го показват?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com