Тези 6 зодии ще са щастливи през ЮЛИ

32706
Тези 6 зодии ще са щастливи през ЮЛИ
Снимка: iStock

РАК

Едно от нещата, които ви карат да се чувствате добре в живота, е идеята, че сякаш сте прекрачили някакво препятствие и сега се чувствате достатъчно свободни, за да изразите себе си честно. Вие сте се въздържали и по някакъв начин сте започнали да ставате донякъде потиснати и това НЕ ви кара да се чувствате добре. Да не говорим, че чувството за потиснатост е отнело част от жизненоважната ви креативност. Този месец се сбогувате с някои от старите си начини. Вече осъзнавате какви промени трябва да направите в живота си.

Тези 6 зодии ще са нещастни през ЮЛИ

СТРЕЛЕЦ

Зодиите, на които няма да им върви през юли

Вторият месец на лятото няма да е успешен за няколко зодии. Те ще преживеят провал в различни сфери на живота си. Козирог След дълги ...

С Юпитер във вашия ъгъл няма нищо, което смятате за невъзможно и вече сте готови да се изправите срещу всичките си демони, да ги ритнете в главата и да продължите напред. Може да го правите сами, но това ви устройва. Работите по-добре сами и този месец ще се чувствате по-оптимистични, отколкото сте се чувствали през цялата година. Сега лятото ви изглежда вълнуващо. Места за посещение, хора за срещи, всичко ново, всичко възможно.

РИБИ

Любовният ви живот ще се обърне към по-добро. Ще изпитате допълнителен тласък. Вие също работите с ретрограден Нептун, което има странния ефект да поставя нещата в перспектива за вас. С други думи, ретроградността ще ви накара да спрете и да помислите, а след това, когато ви освободи, вие не само ще знаете какво да правите и как точно да го направите, ще продължите с увереност и в крайна сметка ще получите точно това, което искате, както го искате.

БЛИЗНАЦИ

Може да усетите, че чувствата ви са наранени или че срещу вас е извършена несправедливост. Да предположим, че сте се опитвали да инициирате промяна в отношенията си с конкретен човек, романтичен или друг. В този случай може да почувствате, че е постигнат достатъчно добър напредък. Техните думи и действия ще се чувстват много лични за вас. Вместо да решите да се справите с него днес, дайте си време и пространство да се успокоите.

Зодиите, чиито планове за почивка през юли ще се провалят

През юли всеки мечтае да почивка край брега на морето. Но за представителите на няколко зодии това няма е най-подходящият момент за лят...

СТРЕЛЕЦ

В определен момент осъзнавате необходимостта да започнете да споделяте как се чувствате и дори последствията, които се случват, когато не го правите. Уверете се, че не прибързвате нещата. Бяхте търпеливи дълго време през тази текуща фаза на вашето пътуване, за да сте сигурни, че слизате до дъното на нещата в себе си, така че не отивайте и не започвайте да прилагате натиск твърде много сега. Честно казано, желанието да действате или да провеждате този разговор е нещо, от което можете да почерпите повече истина.

ПРОМЯНА в живота на тези 3 зодии през ЮЛИ

ОВЕН

Има много различни фази на действие, особено при промени, вкоренени в емоционалния ни растеж. Голяма част от това е просто приемането, че промяната наистина е на път. Това трябва да е нещо, през което вече сте работили и разглеждате опциите, времето или планирането. Вземете този юли, за да се съсредоточите върху част от тази работа, без да търсите мнението на другите. Вие правите нещата много по-различно от преди и всичко, което сте преживяли, ви е довело до този момент. Потърсете мястото си там, където интуитивно се чувствате привлечени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Неправилното дишане: Много подценявано, но ето до какви проблеми води

Дженифър Лопес настоява за деца от Бен Афлек: Реакцията на актьора

Как най-лесно се маха боя за коса от лицето?

5 признака, че пиете твърде много кафе

Как да се справим с безсънието причинено от стрес?

Защо жените се нуждаят от повече сън от мъжете?

4 правила за съхранение на храна в хладилника, за които може би не знаете

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com