Тези 6 зодии ще са щастливи през ЮНИ

22601
Тези 6 зодии ще са щастливи през ЮНИ
Снимка: iStock

БЛИЗНАЦИ

Новолунието на Близнаци и целият този месец ви носят много спокойствие, когато осъзнаете, че изпитанията и премеждията от вашето минало най-накрая са зад гърба ви. Това е ново начало, в което вече не се чувствате теглени в различни посоки. С фокусираната си енергия можете да направите магия. Насладете се на всяка частица от този красив, невероятен живот, който сте създали.

За кои 3 зодии средата на юни ще е незабравим

ЛЪВ

Зодиите, които са обречени на страдание през ЮНИ

ТЕЛЕЦ Този месец може да ви удари по нервите, тъй като нещата не ви изглеждат стабилни. В момента се притеснявате за работата си и как...

Сатурн, ретрограден във Водолей, и целият юни, който следва, ще донесат сочни награди в любовния отдел, както вие го искате. Това е моментът, когато цялата тежка работа и предизвикателни уроци започват да се отплащат по голям начин. Просто се уверете, че навлизате във всичко, виждате най-доброто и вярвате, че може да бъде различно, защото гаранцията е, че ще бъде.

РАК

Тъкмо слизайки от Пълнолунието в Близнаци, Луната се премества във вашия знак, давайки ви собствено лично начало за почитане на чувствата си като истина. Вместо да вярвате, че трябва да се заглушите или да скриете чувствата си, нека те бъдат фар за вас към това, което трябва да правите в този живот. Това е късметът, за който сте се молили през цялото време и е бил точно във вас през цялото време.

РИБИ

Това е месец на валидиране и потвърждение, тъй като ще можете да видите, че да останете верни на душата си и да следвате истината, която съществува там, това ще ви помогне да постигнете финансовия успех, от който се нуждаете. Това ви поставя в положително място, за да можете да започнете да правите планове за това, което следва и да поддържате тази инерция. Луната Близнаци може да предизвика силни емоционални чувства, тъй като е в съответствие с Нептун в Риби, което за вас е положително нещо, тъй като оттук идва голяма част от вашето вдъхновение.

Трите ЗОДИИ които скоро ще срещнат любовта

Овен Самотните овни много скоро ще имат много късмет, като около тях ще виреят редица интересни хора, които ще направят живота им мног...

СТРЕЛЕЦ

Този месец Луната Близнаци все още ще хвърля светлина върху вашето романтично партньорство и как тази връзка играе роля във вашия дом и семеен живот, докато Сатурн във Водолей ще ви помогне да разберете по-добре какви са уроците, които трябваше да научите. Това ще бъде отличен момент за вас да разкриете истината за собствения си живот. Понякога най-голямото приключение, в което можете да отидете, е в истината за това кой сте всъщност и за всичко, което тя включва, защото това препятствие, се крие вътре във вас през цялото това време.

Тези 6 зодии ще са нещастни през ЮНИ

ВОДОЛЕЙ

Автентичността означава, че вие сте това, което сте, независимо каква е обстановката или кой е наоколо. Това означава да не заглушавате собствената си истина или да се опитвате да се приспособите някъде, където ще трябва да изрежете или редактирате части от себе си, за да го направите. Ето какво представлява тази текуща фаза от живота ви. Колкото повече прегръщате това, което сте наистина, толкова повече можете да привлечете това, което е предназначено за вас и за което мечтаете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com