Тези сигнали от Вселената ви предупреждават, че сте на грешен път

28427
Тези сигнали от Вселената ви предупреждават, че сте на грешен път
Снимка: iStock/Guliver

Може би сте се чудили как понякога всичко, с което се захванете се случва като на магия, а при следващи начинания колкото и да се стараете и опитвате, просто няма резултат. Сякаш един път вратите се отварят с лекота, а друг път са залостени и няма мърдане. Истината е, че Вселената ни дава знаци при всяка наша крачка. Макар и често да не забелязваме, тя тайно ни напътства кое е правилно за нас и кое не. В тази статия ще ви представим някои събития, на които е хубаво да обръщате внимание, когато ви предстои важно решение.

Едни от най – разпознаваемите знаци са числата. Вероятно на всеки се е случвало да погледне часовника и той да показва 11:11 например. Или пък да ви подмине кола с номер 4444. Сметката ви в магазина да се окаже 22,22лв. Всички повтарящи се числа са явен знак от Вселената. Тя ни подсказва на разбираем за нас език, че сме или не сме на правилен път. Ако обаче забележите комбинация с цифрите 6 и 9, трябва да знаете, че посоката, която сте избрали, е осеяна с опасности. Също така внимавайте за хората в обкръжението си, това може да е сигнал, че някой не ви мисли доброто.

Важно е да обръщате внимание и да начина, по който се чувствате. Ако често ви боли глава, изпитвате необяснима тревожност и страх, може би трябва да се замислите дали това, което правите е най – доброто за вас и за останалите. Например болката и напрежението в гърлото може да е знак, че задържате нещо, което трябва да бъде казано. Наблюдавайте тялото си, за да разберете подсъзнателните си нужди.

Понякога, ако сме пренебрегнали всички други знаци, Вселената ни праща пророчески сънища. Тези сънища обикновено не се забравят. Те са изключително ярки и наситени с емоции. Хубаво е да записвате сънищата си в дневник, когато се събудите. Записвайте ги до най – малките подробности. Може да разсъждавате върху тях или да търсите съответните знаци, които да ви подскажат по какъв път се движите и дали ще срещнете опасности.  

Навярно на всеки от нас се е случвало в някои дни всичко просто да върви наопаки. Всевъзможни пречки по пътя, закъснения, нелепи ситуации, на които се ядосваме. Не е лошо да се замислим, че това може би е начина на Вселената да ни предпази от нещо, към което се стремим, без да знаем, че всъщност би ни донесло само негативи.

Винаги се оглеждайте за знаци, когато не сте сигурни как да постъпите в дадена ситуация. Те са навсякъде около нас. Отворете сърцето си, не се съпротивлявайте и не се гневете на несполуките, тъй като е възможно те да са били най – хубавото, което е могло да ви се случи!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 22 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 22 май /валутен калкулатор/

Знаете ли колко е дълга Стара Планина

5 мощни талисмана за късмет, успех и пари

Отношенията ви са в криза? 4 знака, че Вселената тества връзката ви

Как да върнем страстта във връзката си?

3-те принципа, върху които се гради щастливият семеен живот

Как да превърнете вазата в талисман за сбъдване на желания?

5 неща за себе си, които трябва да кажете само на мъжа, за когото ще се омъжите

Модните тенденции, които се върнаха от миналото и защо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com