Тези зодии правят страхотен секс, но връзките им са токсични

28735
Тези зодии правят страхотен секс, но връзките им са токсични
Снимка: iStock/Guliver

Всеки познава такива двойки. Уж все не се разбират, а са заедно от години. Дали остават във връзката заради емоционална зависимост или много добър секс, отношенията между някои зодии винаги са на ръба на експлозията.

Някои звездни комбинации просто няма как да се разминат без нито един скандал.

Какво означава сън, че правите секс

Сън с любовник това звучи като заглавие  на роман или филм. Но често това става наистина, а не в някаква мелодрама. За да разберет...

Съществуват 5 двойки зодии, които правят страхотен секс, но имат токсична връзка:

1. Овен и Лъв

Връзката между два огнени знака предимно означава много страст. Но докато горите един за друг и се наслаждавате на дивата си връзка, никога не пропускате да намерите време и за бурни скандали. Двойката, която обединява Овен и Лъв, е най-добра в караниците. Думите ви могат да бъдат наистина жестоки, но сексът за сдобряване е прекалено хубав, за да се откажете от него.

2. Телец и Скорпион

Сексуалното привличане между вас е толкова силно, че е почти невъзможно да поддържате само платонични отношения. Но добрият секс не означава задължително успешна връзка. Знаците Телец и Скорпион са известни като едни от най-големите инати в зодиака. Срещите ви могат да са истински експлозии, а сдобряването след скандал може да ви отнема много време. Въпреки приликите в реакциите ви, вие сте пълни противоположности, които трудно могат да обединят моралните си ценности.

6 невероятни факта за секса, които ще ви изумят

И така, мислите, че знаете всичко, което е трябвало за странните неща, свързани със секса? Интересно! Все пак сме готови да се обзаложи...

3. Рак и Козирог

Обединяват ви нуждата от стабилна и дълбока връзка с партньора. Затова и сексът между Рак и Козирог е много интензивно и интимно преживяване. Въпреки че сякаш сте създадени един за друг, твърде високите ви изисквания ще водят до напрежение и кавги. Ако не внимавате, може да раздуете своите претенции до краен предел и да взривите връзката си от скандали.

4. Близнаци и Везни

Двете въздушни зодии се допълват оптимално. Докато зодия Близнаци обича да командва, Везните обичат да следват. В тази връзка можете да разчитате един на друг в трудни ситуации, както и да се наслаждавате на ежедневието с присъщата си лекота. Разликите в характерите обаче могат да унищожат цялата страст помежду ви. Проблемът е, че в един момент ще ви бъде трудно да се разберете. Освен това и двете зодии не са от най-състрадателните и могат да изрекат много тежки думи по време на спор. Всичко, което им мине през ума. Ако успеете да се освободите от своите очаквания и надежди за промяна, връзката ви има шанс.

5. Стрелец и Риби

Как да познаете, че тя е съпруга или любовница, ако я срещнете на улицата

Малко хора знаят, но е много лесно да се разграничи любовница от съпругата на заможен мъж. Достатъчно е просто да обърнете внимание на ...

Вашите отношения са пълни с емоционални приливи и отливи. За Стрелеца и Рибите е важно да се радват на живота и да се забавляват. Когато са заедно, това им се отдава много добре. Но в областта на емоциите и дългосрочните отношения двете зодии имат големи противоречия. Стрелците се страхуват от обвързване и се чувстват притиснати от силно чувствителните Риби. За вторите е много трудно да получат това, от което имат нужда в една сериозна връзка. Това е болезнено и често може да разпалва скандали, ако партньорите не могат да вземат общо решение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com