Тези ЗОДИИ са способни да ви скъсат нервите, толкова са дразнещи

23644
Тези ЗОДИИ са способни да ви скъсат нервите, толкова са дразнещи

Да, астролозите имат обяснение за всичко, дори и за най-неприятните черти на хората, гледайки зодиакалния им знак. Според тях най-изнервящите зодии са точно пет, способни да изкарат всеки от кожата му.

Тези зодии ще ви изненадат със своята СТРАСТ

Рак

Те рядко го правят нарочно, но чувствителността им може да бъде доста натоварваща в някакви моменти, особено за хората, които са им най-близки и отнасят най-много от изблиците им.

А и настроението им така често се променя, че една връзка или просто приятелство с тях, може да се усети като скоростно влакче.

Месец октомври 2022 г. ще е вълшебен за тези ЗОДИИ

Разбете кои са зодиите готови да се гмурнат с късмета си в новия месец Октомври 2022г. Сезонът на Везните е в ход, носейки ви изблик на...

По-дразнещата им черта обаче, е че са безкрайно обсебващи и щом се докопат за нещо желано, правят и струват с всичките си сили. Хубавото при тях е, че когато се адаптират, стават много лоялни и са чудесни грижовни партньори.

Водолей

Макар и да е един от най-интелигентните знаци, противоречивият му характер може да ви побърка. Те са досадници, които не поддават на натиска и макар да са добри, ако нещо не се случва по техния начин... Е, то просто не се случва. И ако някой е наранен, че мнението му не се приема, това си е техен проблем, поне според водолея. Те не обичат да се променят, не желаят да го правят, дори за най-близките си, а това често гони хората около тях.

Близнаци

Човек може да изпита буквална физическа умора от прекарване на малко време с един близнак. Един близнак, но двама души, обзели тялото и душата им, готови за истински ураган от емоции, действия, мнения и решения. Те са адаптивни, но им отнема време да превключат и то не защото не могат, а защото не искат да оставят хубавите неща, за които са се вкопчили. Макар и да са очарователни и забавни, закачащи всеки в стаята за себе си, трудно сменят скоростите и понякога главата може да ви заболи от тях.

Зодиите, които винаги остават без пари преди заплата

Всеки иска да управлява финансите си разумно, но за представителите на няколко зодии това е невъзможно. Те никога не успяват да разпред...

Лъв

Лъвът може да бъде много благ и грижовен, но характерът му в никакъв случай не е лек. Все пак е лъв. Те са големи самохвалковци и макар да са интересни, интелигентни и забавни, могат да са много изморителни. Но чертите, които най-често побъркват хората, са способността им за много драма и много шум. Тяхната самоувереност понякога ги кара да се надценяват, а поведението им в този случай дразни доста хора около тях.

Най-упоритите зодии на Зодиака

Овен

Нетърпеливи, амбициозни и неспособни на пауза и отстъпка, овните изненадват и винаги бързат да свършат и вземат каквото са решили, че трбява да стане сега. Всеки по-лежерен знак около тях може да се изнерви за части от секундата от цялото препиране на овена, който просто не е способен да си обясни как всички останали могат да бъдат толкова спокойни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com