Топ 10 съвета за грим, които ще ви спестят много време сутринта

9620
Топ 10 съвета за грим, които ще ви спестят много време сутринта
Снимка: iStock

1.       Ако носите цветни или блестящи сенки за очи и искате да издържат по-дълго и да се нанасят по-добре, опитайте с матово червило. А именно, разтушете го с четка на много тънък слой и след това нанесете сенки - повярвайте ми, цветът ще бъде много по-ярък.

2.       За по-изразителен ефект на „лисичи очи“ можете да залепите лепенка или да прикрепите лист хартия или пластмасова карта към окото. По този начин можете да рисувате сенки за очи и очна линия, сякаш използвате шаблон.

3.       Ако искате да експериментирате с цветни стрелки, но нямате специална очна линия под ръка, просто нанесете цветно матово червило върху китката си и нарисувайте стрелки с помощта на четка.

Тайните на перфектния грим на французойките

4.       За перфектния (и сега модерен) кафяв нюанс на устните използвайте молив за вежди.

5.       За да оформите веждите си, можете да използвате обикновен гел за коса (или лак за коса). По този начин фиксацията ще бъде по-силна, но не забравяйте за специалната четка.

6.       За визуално намаляване на носа, можете да използвате всякакви кафяви сенки. С върховете на пръстите си нарисувайте две вертикални ивици на върха на носа и светло петно ​​от хайлайтър на моста на носа. Основното нещо е да засенчите всичко добре с голяма четка, така че да е незабележимо.

7.       За да използвате блясък, е необходим праймър за очи или матово червило, както от първия лайфхак - така блясъкът ще залепне по-добре и няма да се разпръсне по лицето, в противен случай ще получите "мръсен" ефект и в последствие ще бъде трудно да премахнете падналия блясък.

Грим, който състарява абсолютно всеки

8.       За да се отървете от тъмните кръгове под очите и уморения вид, използвайте коректор не само под вътрешния ъгъл на окото, но и отгоре, във вдлъбнатината между носа и подвижния клепач. Не забравяйте да смесите с бюти блендер.

9.       Коректорът може да се използва диагонално нагоре от върховете на устните към растежа на косата и от върховете на очите към растежа на косата. Така лицето ви ще изглежда като от корица!

10.   Ако стрелките не работят (изглеждат неравномерни и неподредени), но искате ефекта „лисиче око“, опитайте да смените графичните черни на сенчести. Използвайте гел очна линия или кафява очна линия. Те значително улесняват боядисването и винаги можете да коригирате неравностите със специална четка за засенчване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Ползите и вредите от газираната вода - можете ли да я пиете всеки ден

Желязната лейди: 4 начина да спечелите сърцето на жената Скорпион

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com