Топ 3 метода за плащане при онлайн залагания

717
Топ 3 метода за плащане при онлайн залагания
Снимка: iStock/Guliver

Чудите се кои методи за плащане на залози са подходящи за вас? В тази статия ще разгледаме най-добрите възможности, които са на разположение на залагащите в сайтовете. Това включва всички подробности, които ги отличават от останалите.

При такова изобилие от възможности за избор може би се чудите как точно определяме най-добрите. Използваме препоръките на oblozuvalnici mk, които анализират сигурността, времето за превод, лекотата за употреба и всичко останало.  Имайки предвид това, да преминем към трите най-добри опции за депозит и теглене.

Чрез банкова карта и банкова сметка

Ако някога сте си купували нещо в Интернет, знаете много добре как работят банковите карти. Въвеждате малко данни, посочвате сумата на депозит и теглене, потвърждавате и всичко е готово. Картите са свързани към определена наша банкова сметка. Всеки има такава, където му превеждат заплатата, където събира пари за черни дни или нещо друго. Сметката може да се използва отделно от картата - чрез онлайн банкиране или в банков клон. Трябва да имате предвид, че ако използвате картата, времето за транзакция е многократно по-бързо. И двете обаче предлагат много високо ниво на сигурност.

Техните предимства започват с това, че тук имате различни методи за защита като регулаторен надзор, отдел за сигурност, 3D проверка на разплащания и прочие. Имате и служители, към които може да се обърнете за всичко - на български език. Лимитите за депозит и теглене при карта са по-ниски, от тези за банков превод.

Друго много важно предимство да използваме банковата система е, че чрез тези два метода можем да се възползваме от почти всички промоции. Често бонусите на букмейкърите ограничават някои онлайн портфейли, заради техните такси.

И не на последно място, независимо дали изберете карта или банков превод, ще може да се ориентирате с лекота, защото преводите се правят лесно и има пълни инструкции - не само от букмейкъра, но и от самата банка.

Единственият недостатък на тези методи е, че при теглене трябва да изчакаме няколко работни дни, за да си получим парите.

Чрез услугите за касови разплащания в брой

Това е любимият метод на потребителите, които искат да избегнат използването на банка и да боравят с пари в брой. Както за депозитите, така и за тегленията си. За целта те използват услугите на няколко различни компании, които са налични в цяла България. Това са онези места, където може да си плащате всякакви сметки за комунални услуги, да правите парични преводи и прочие.

След като направите заявка за депозит или теглене при любимия си букмейкър, той ще ви даде код, с който да посетите касата на обекта. След като отидете там и предоставите този код, служителите ще вземат депозита или ще ви предадат сумата за изтегляне - веднага и в брой.

‘Най-голямото предимство е, че трансферите на пари са мигновени. Веднага щом дадем парите, ако искаме да вкараме в сметката си, те ще се появят при букмейкъра. Когато искаме да теглим, веднага след като букито потвърди (обикновено става за най-много няколко часа) можем да вземем средствата на каса.

Другата причина това да са най-популярните опции са много ниските или несъществуващи такси. На фонът на банките, тези компании ни спестяват много пари. А и винаги е хубаво, когато можем да свършим повече от едно нещо на веднъж. Отиваш, теглиш си парите, плащаш си сметките и се чувстваш добре.

Недостатъкът тук е, че ако искате да използвате тази услуга, трябва да се ограничат до използването на български букмейкъри. Чуждестранните, които работят в България, все още не са направили стъпката да ги включат в методите си за теглене и депозит.

Чрез електронен портфейл Skrill

Разглеждаме най-популярната опция, но тя значително се припокрива с други електронни портфейли като:

● Neteller

● PayPal

● Trustly

● EcoPayz

По принцип PayPal е най-разпространеният електронен портфейл в света. Той обаче поддържа много малко държави, що се отнася до онлайн залозите конкретно - основно във Великобритания. Тук се намесва Skrill (виж таксите) - компания, която е лидер в Европа, що се отнася до хазартните транзакции. Не отстъпва по нищо на PayPal, а може да се употребява в почти всички държави на континента. И най-важното, ползва се абсолютно без проблем от България.

Предимствата, с които печели почитатели са много. На първо място, че с този портфейл може да работите в колкото валути поискате. Също така се предлага много високо ниво на обслужване на клиентите. Към Skrill сметката си може да си извадите карта, която да е независима от банките. Има опция за разплащания с един клик. Приложението за банкиране е много по-добро от това на банките. Компанията предлага и VIP програма, в която ще трупате различни бонуси, докато управлявате депозитите и тегленията си.

Единственият проблем е, че за много от промоциите Skrill е ограничен от участие.

Как стои въпросът със залагането с криптовалути?

Това най-вече е Bitcoin. Никоя друга монета не е толкова популярна и доверена. Много малко сайтове обаче поддържат тази възможност, тъй като таксите могат да са големи и времето за транзакции никога не е ясно предварително. Иначе употребата е много лесна, тук имате и най-високо ниво на анонимност. Има механизми за сигурност, които не се срещат при другите методи. Нашата препоръка обаче е към момента да се въздържате от употребата му, както и от тази на други криптовалути.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно