Топ 3 на изявените женкари в зодиака

17733
Топ 3 на изявените женкари в зодиака
Снимка: iStock

Тези мъже не могат да бъдат отучени да изневеряват на своите половинки. Моногамията определено не е за тях. За мъжете от тези зодии се казва: няма да пропуснат нито една пола. Те преливат от любов и ще продължат да кръшкат до старост. Експерти изброиха онези, които астролозите наричат ​​главните женкари.

Водолей

Гладен за женско внимание, Водолеят постоянно флиртува с дамите. Радва се, когато проявяват интерес към неговата личност. Половинката му ще трябва да приеме: тази слабост  няма да се промени. Този мъж колекционира жени и не се съпротивлява на призива на природата.

Как да заинтригуваш тези ЗОДИИ

Искате да заинтригувате някого, но не знаете точно какво би му харесало. Чудите се какво да направите, така че да подбудите интерес и д...

Лъв

Лъвът е животно, което не може да бъде дресирано. Можете да го заплашвате с напускане, да тръшкате врати и да флиртувате с другите. Всичко това няма да помогне. Той живее с идеята, че истинският мъж трябва да има много жени и не иска да се откаже от това.

Дева

Признатият женкар ще използва целия си чар, за да завладее всяко момиче, което си хареса. И след това ще направи същото отново и отново. Безполезно е да апелирате към неговия морал и съвест. Мъжът Дева само ще се усмихне и ще уреди следващата си среща, за да докаже, че е такъв и не може да бъде променен.

Кои са най-лоялните зодии?

Ще срещнете много хора в живота си. Ще имате много познати и приятели, но на колко от тях наистина ще може да разчитате да ви бъдат лоя...

Някои жени са особени късметлийки във връзките, а представителите на три от знаците на зодиака, винаги могат да влязат в ролята на прецаканите.

Жените Телец обичат семейството си, но понякога са твърде властни и корави. Обичат сами да решават всички семейни въпроси и се примиряват с подчинението на близките, Телецът пропуска момента, в който зад гърба им съпругът започва афера. Астролозите смятат, че поемайки твърде много неща, такива дами се превръщат от нежна и грижовна съпруга в „желязна дама“.

На меките и женствени Деви им липсва романтика за идилия в една връзка. Те не обичат да се обличат, за да спечелят мъж. Вместо шикозни тоалети те предпочитат удобните дрехи. Поради тази и много други причини изневярата се случва в семейството на Дева, включително след дълги години брак.

Аферата с представител на зодия Стрелец ще бъде безоблачна за нейния избраник: романтиката, липсата на ревност и привързаност правят такава връзка радостна и за двете страни. Въпреки това, когато една жена Стрелец наистина се влюби, тя вече не може да живее лесно в отворена връзка. Следователно тя изисква вярност и честност от любимия, с което той не е свикнал от самото начало на романа, а понякога любовната история завършва с разбито сърце.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Гозба на деня - Домашно пържено кюфте, царят на българската кухня

Колко ястия се слагат на масата на Великден?

Велика събота 2024 - какво може и какво НЕ може да се прави

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com