Топ 5 на най-скъпите гримове

4615
Топ 5 на най-скъпите гримове
Снимка: Dennis Von Dutch / Pixabay

Всяка жена, без съмнение, ще се раздели с половината от заплатата си, вярвайки, че едно червило или крем не само ще я направи по-красива, но и ще промени целия й живот. Ето защо козметичните компании охотно използват слабостите на жените и на пазара непрекъснато се появяват нови продукти, които според рекламата могат да превърнат дори й сива мишка в истинска красавица.

И коя жена може да устои на такова изкушение?

Да изглеждаш като милион долара е мечтата на всяка жена, така че жените не са склонни да пестят от козметика, защото това са толкова приятни малки радости в живота.

5-те най-скъпи козметични продукти в света, чиято цена ще ви замае главата

1. Най-скъпото червило в света струва 62 000 долара. Нарича се KissKiss и е на френската къща за парфюми и козметика. Създаден е от известния гримьор - Оливие Ешодмезон.

Защо е толкова скъпо, ще попитате?

Всичко е в тубичката с червило, която е направена от 110 грама 18-каратово злато и е украсена със 199 диаманта с тегло 2,2 карата. Под капачката на тубата има място за гравиране на инициалите. Можете да закупите това червило само в Bergdorf Goodman, след консултация с Оливие, който освен всичко друго ще ви посъветва кой от 15-те нюанса червило ще ви подхожда най-добре.

Знаете ли от какво се правят гримовете?

2. Kre At Beauty Gold and Diamond Eyelashes са изкуствени мигли, украсени с истински златни частици или малки диаманти. Цената им е почти 1,5 хиляди долара. Тези страхотни мигли са създадени през 2009 г. от Тейлър Чанг Бабаян, който вярва, че гримът може не само да промени външния вид на една жена, но това как се чувства с тях.

3. H. Couture Beauty Mascara. Тази спирала струва... 14 милиона долара и е най-скъпата в света. Тубичката, изработена от 18-каратово злато, е украсена с... 2,5 хиляди сини диаманта. Цената включва и доживотно зареждане и обслужване 24 часа 7 дни в седмицата.

Тази шикозна спирала, уви, вече не може да се купи и не само поради високата цена, но и защото компанията H. Couture затвори магазина си.

4. Essie Cosmetics I Do Nail Polish на стойност $55 000. За този изключителен продукт дизайнерът Henry Dunay създаде специално шишенце, изработена от... чиста платина. Самият лак също съдържа прахообразна платина.

5. Models Own Gold Rush Nail Polish е лак за нокти, който съдържа частици истинско злато. Лакът за нокти Regular Models Own струва само $8. Златният лак за нокти в специално шишенце с ръчно изработена златна капачка, инкрустирана с 1118 диаманта, обаче е нещо специално, затова и цената му е специална, не по-малко от $130 740.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com