Това е КЪСМЕТЛИЙСКОТО ти число според зодията, ще ти донесе пари и успех

22260
Това е КЪСМЕТЛИЙСКОТО ти число според зодията, ще ти донесе пари и успех
Снимка: iStock/Guliver

Всички сме чували поне нещо за нумерологията, тя, заедно с астрологията, оказва особено влияние върху нашия характер и съдба. Енергията на нумерологията влияе по различен начин на всеки чове, като това, разбира се, има връзка и с планетата, с която сме свързани.

Ако трябва да го обясним по-просто, ще кажем, че всяка зодия има свое щастливо число – което ви е на късмет, пари и т.н. А някои имат не само щастливи, но и лоши числа, които им носят точно обратното. Нека видим кое е късметлийското число на всяка зодия, за да можете да се възползвате от енергията, която ви дава то. 

Ангелско число: Какво обещава 2022 г.?

В нумерологията 2022 година се нарича ангелска година поради наличието на двойките, които са мощни ангелски числа. Идната година ще мо...

1 - Слънцето (Лъв)

Единицата се свързва с нови начала, успешен старт, успехи и движение в професионален план и т.н. Това число влияе най-положително на представителите на зодия Лъв, като за тях направо привлича всякакъв успех. Ако трябва да кажем кое пък е числото, което ги саботира, то това е двойката. Пазете се от това число, Лъвове, особено ако на такава дата имате важно събитие или ангажимент.

2 - Луната (Рак)

За някои двойката е лошо число, но за Раците тя определено е щастливо. 2 ще им носи късмет, навсякъде, където го срещнат. Обратно на Лъвовете, Раците пък трябва да се притесняват от единицата, но имат възможност да притъпят нейното влияние чрез комбинацията на 2 и 7 – 27, 272, 7227 и т.н.

3 - Марс (Овен, Скорпион)

Най-точният начин да разберете ще забогатеете ли и кога

Магията на числата крие в себе си не само свещените данни на съдбата, но и ни казва какво ни пречи да постигнем финансов успех и кой е ...

Тройката е щастливо число на две зодии – Овен и Скорпион. Тя им влияе най-вече в бизнес и професионален план, като им носи късмет във всяко начинание. Важни събития и ангажименти организирайте на дата с цифрата 3. Като символ може да я носите под формата на триъгълник.

4 - Меркурий (Близнаци, Дева)

Четворката пък е късметлийското число на зодиите Близнаци и Дева. За тях ще дадем бонус и ще кажем, че 13 също им носи известен късмет, свързан с наука и знания или търговска дейност. 

5 - Юпитер (Стрелец)

Стрелците ще се радват на силната енергия на петицата. Тя е толкова мощна, че дори и да в комбинация от други числа, пак би им донесла редица успехи.

Готова е НУМЕРОЛОГИЧНАТА прогноза за 2022 г., чака ви интересна година

Нумеролозите вече са почти готови с всички прогнози и анализи за идната нова 2022 г. – годината на Водния тигър. Нека видим какво...

6 - Венера (Телец, Везни)

Хармония, баланс, любов, късмет, благоденствие – всичко това очаква Телците и Везните чрез енергията на щастливото им число – 6. Много подходяща дата за сватба е дори 06.06., което ще осигури дълго семейно щастие, като може да комбинирате и с 4 – 04.06. например. С деветка комбинирайте, ако се стремите към професионални успехи.

7 - Сатурн (Козирог)

Седмицата като цяло носи късмет на всеки, но най-положително влияе на Козирога, като му дава нужната енергия и успех, за да премине през всичките си работни задължения.

8 - Уран (Водолей)

Ето го ТВОЕТО нумерологично число на успеха, то ще ви носи късмет

Всеки има свое любимо число, което според него му носи късмет. Може би на определена дата сте забелязали, че ви се случват положителни ...

8 определено е числото на Водолея, което ги поддържа все така открояващи се, креативни, оригинални и свободни. Осмицата е и символ на безкрайността.

9 - Нептун (Риби)

С това число затваряме и целия кръг, число на зрелостта и завършеността. За кого да е, ако не за Рибите. В комбинация с 1, 2 и 6 се засилват все повече въздействията му над материалната, личната и любовната сфера.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com