Това е най-епичното писмо при развод, писано някога

18838
Това е най-епичното писмо при развод, писано някога

 

Няма нищо по-горчиво от развода. Двама души, които доскоро са се обичали, се превръщат във врагове.

Това писмо на един отчужден от жена си съпруг наистина улавя същността на разрушителния процес, пише lifebg.net

Този мъж знае как да сложи край на нещата с един удар!

Скъпа Кони,

Знам адвокатът каза, че ние не трябва да се свързваме помежду си по време на нашия период за „размисъл“, но аз не можех да чакам повече.

В деня, когато си тръгна, аз се заклех никога да не говоря с теб отново, но тогава говореше само раненото малко момче в мен. Все пак, аз не исках да бъда първия, който ще осъществи контакт. В моите фантазии, ти си тази, която допълзява обратно към мен. Предполагам, че моята гордост ми е необходима. Но сега виждам, че тя ми струва много. Уморен съм да се преструвам, че не ми липсваш. Не ме интересува, кой прави първата крачка, докато един от нас я прави. Може би е време да оставим сърцата ни да говорят.

Ето какво казва сърцето ми: „Няма друга като теб, Кони. Търся те в очите и в гърдите на всяка жена, която срещам, но те не са ти. Те не са дори близо до теб.

Преди две седмици се срещнах с едно момиче и го заведох у дома. Не казвам това, за да те нараня, само за да илюстрирам дълбочината на отчаянието ми. Тя беше млада, може би 19-годишна, с едно от тези перфектни тела, които само младостта и може би детството, прекарано в каране на кънки върху лед може да даде. Искам да кажа, просто перфектно тяло. Цици като твоите, няма да повярваш, но какъв задник. Мечтата на всеки мъж, нали?

Докато седях на дивана и тя ми правеше орална любов, аз се замислих за важните нещата в живота. Всичко това е толкова повърхностно. Какво означава едно перфектно тяло? Това прави ли я по-добра в леглото? Е, в този случай, да, но разбираш какво искам да кажа. Това прави ли я по-добър човек? Тя има ли по-добро сърце, отколкото ти, Кони, която си умерено привлекателна? Съмнявам се. Никога не съм мислил за това преди. Не знам, може би аз „просто съм израснал малко“.

По-късно, след като изстрелях около половин литър „кисело мляко“ в гърлото й, се замислих, „Защо се чувствам толкова изцеден и празен?“ Това не беше просто безупречна техника, а нещо друго. Някакво чувство на загуба. И тогава разбрах. Аз се чувствам така, защото ти не беше там, за да гледаш. Знаеш ли какво искам да кажа? Нищо не е същото без теб. Господи, Кони. Побърквам се без теб. И всичко, което правя просто ми напомня за теб.

Комичната история на една гола жена, заседнала в комин

  В малкото калифорнийско градче Вудкръст пожарникарите били извикани по необичаен случай – да извадят от комина на къща ...

Спомняш ли си Карол, самотната майка, която срещнахме в салона на Holiday Inn миналата година? Е, тя дойде миналата седмица с тава лазаня. Тя каза, че си е помислила, че не е правилно да се храня без жена наоколо. Не знаех какво има предвид, но това не е истинската история. Както и да е, ние изпихме няколко чаши вино и правихме секс в нашата стара спалня. Тази „проститутка“ е направо чудовище в леглото. Тя ми даде всичко, нали знаеш, като истинската жена прави. И изведнъж, тя забелязва, че огледалото е наклонено. Затова тя го сложи на пода и го възседна, нали се сещаш, така че ние да можем да се виждаме. И това беше много готино, но това ме натъжи, прекалено, защото аз все си мислех, „защо Кони някога не сложи огледалото по този начин?“ Ние имахме това огледало 14 години, а никога не го използвахме като секс играчка. “

В събота дайде сестра ти. Тя е доста умна. Тя ми дава много добри съвети за вас, и за жените като цяло. Тя работи за нас, да се съберем отново. Кони, тя наистина го прави.

С нея си взехме гореща вана и говорихме за по-щастливите времена. Тази тийнейджърка със същото ДНК като твоето ми напомни на теб, когато беше на 18. Това ме накара да се разплача. И после се оказва, че Вики няма нищо против аналния секс, нещо за което толкова много съм те молил. Но знаеш ли какво, дори и тогава, когато бях в задника на сестрати ти мислех за теб? Да забравим за всичко и да започнем на чисто? Мисля, че можем. Ако мислиш като мен моля, моля, моля те да ме уведомиш.

В противен случай, може ли да ми кажеш къде е шибаното дистанционно?

С обич, Дан.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com