Това са 4-те зодии, които ще ви ИЗОСТАВЯТ, без да им мигне окото

25475
Това са 4-те зодии, които ще ви ИЗОСТАВЯТ, без да им мигне окото
Снимка: https://pixabay.com

Има някои зодии, на които просто им е присъщо да изоставят „близки“ за тях хора. Те без да се замислят могат да си тръгнат от токсични взаимоотношения или да спрат контактуването си с хора, които смятат за недостойни по някакъв начин. Тези зодии не обичат предателствата и лъжите, както и не очаквайте от тях да ви простят лесно, дори смеем да твърдим, че изобщо не прощават. Нека видим кои 4 зодии са определили астролозите за едни от „най-коравите“:

Водолей

10 знака, които издават, че той е напът да те зареже

С течение на времето нагласите, поведението и дори чувствата на партньора се променят. Когато връзката ви стане на няколко години, зап...

Водолеите по никакъв начин не търпят интриги, измами и лъжи. Те много лесно усещат, когато някой се опитва да ги подмами и веднага спират отношенията си с този човек. Не прощават подобни деяния и не уважават тези личности. Те не се поддават на емоциите и чувствата си, запазват хладнина и разум и това им помага за по-лесното продължаване напред. Ако се случи да сте в любовна връзка с Водолей и направите грешка, за която искрено съжалявате, той може и да склони и да се направи, че ви прощава, но това далеч няма да е истината.

Лъв

Лъвовете винаги са били предани докрай на близките си хора, те са лоялни и честни и не понасят обратното отношения спрямо тях. Ако сте направили нещо, с което да подразните Лъва, знайте, че никога няма да получите тяхното уважение, нито пък помощ от тях. Към любимите си хора са наистина щедри и лоялни, винаги са до тях и помагат с каквото могат. Те имат голямо его и висока самооценка, не позволяват някой да се подиграва с тях и не дават втори шансове. Лесно си тръгват поради гордостта си.

Скорпион

Кои зодии са прекалено емоционални?

Има зодии, които не са господари на емоциите си. Те се ядосват прекалено лесно, плачат прекалено много или стават много хиперактивни ко...

Трябва да сте много внимателни и да не си навличате гнева на Скорпиона, ако не търсите сериозни проблеми. Те ще запомнят това, което сте им причинили и ще ви отмъстят десеторно повече. Дори и да не изглежда така, Скорпионите са много чувствителни и ако са предадени от близък човек ще го преживеят много тежко, обиждат се лесно, не обичат лъжите. Не са склонни да прощават, също са много горделиви и могат на мига да си тръгнат от вас. Те са много лоялни и искрени, търсят същото и в другите хора и когато не го намерят, се разочароват и забравят за тях.

Телец

Представителите на тази зодия също са изключително лоялни личности, които не понасят изневери и предателства. В такива ситуации те просто загърбват миналото и продължават напред, без токсични хора в живота си. Не могат да простят подобна измяна.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com