Това са най-отрицателни черти на всяка от зодиите, с които трябва да внимаваме!

5375
Това са най-отрицателни черти на всяка от зодиите, с които трябва да внимаваме!
Снимка: iStock/Guliver

Овен.

Най-негативната черта на Овните е тяхното нетърпение за промени, без да е ясен крайния резултат. Заинатяват се непременно да получат това, което искат. Не обичат да изчакват другите, а това ги превръща в най-слабите членове на даден екип. Винаги искат цялата слава само за себе си. Пренебрегват приноса на другите и завиждат, когато са принудени да го споделят.

Телец.

Проявява твърдоглав инат, щом се представи нова информация, която налага да промени решението си. Телецът е категорично убедени в собствената си мъдрост. Затворен, невъзприемчив към нови идеи. Привързан към материалните блага. Не желае да харчи пари, дори когато има нужда. Склонен да обвинява.

Това са 5-те зодии, които имат доста ТЕЖЪК характер

Близнаци.

Близнаците са двулични, обичат да манипулират другите в своя изгода. Постъпките им често са непредсказуеми и подчинени само на някаква си тяхна логика. Често се замесват в скандални връзки. Непоследователни. Лесно си поставят нови цели, без да довършат реализацията на предишните. Силно се увличат по външната красота.

Рак.

Раците са прекалено чувствителни и проявяват неуместни емоции, когато е необходим здрав разум. Понякога избухват без причина. Често предават лошото си настроение на другите и така рискуват да разрушават приятелства. Сантиментални, емоционално непредсказуеми, нестабилни в отношенията си. Увличат се по необичайното и екзотичното.

Лъв.

Лъвът обича да доминира в социални ситуации и да е лидер в професията си – макар често да се оказва, че е слаб лидер. Изнервя се и негодува, когато не е център на внимание. Крайно егоцентричен. Горд до арогантност. Трудно се подчинява, когато е необходимо. Презира усилията на другите дори, когато дават успешен резултат.

Зодиите, които са изключително студени по характер

Дева.

Девите са крайно чувствителни. Никога не са напълно доволни от нещо, но искрено са загрижени за другите. Любопитни са до степен на клюкарство. Злопаметни са. Твърде критични както към околните, така и към себе си, което ги изнервя.

Везни.

Неспособни са да вземат категорични решения, поради което рядко са доволни от каквото и да било, включително и от себе си. Не приемат критика. Настройката им обикновено е прекалено материалистична. Вероятно ще следват сърцето си пред разума, дори когато не бива.

Скорпион.

Скорпионът често е злобен към другите. Обикновено е неуместно ревнив. Крайно отмъстителен и злопаметен. В приятелствата си проявява собственически чувства – според неговото мнение, щом сте приятел с него, не бива да се сприятелявате с други хора. Доминира в социални ситуации. Много темпераментен. Винаги е настроен неприятно критично.

Стрелец.

Стрелецът е повърхностен и затова податлив на грешки. Рядко проявява уважение към чувствата на другите. Предпочита да е брутално искрен, вместо да губи време за омекотяване на ситуацията с деликатност. Твърд и нетърпелив в социални ситуации. Категорично непоносим всезнайко. Деспотичен и прекалено самоуверен в отношенията си.

Месец октомври 2022 г. ще е вълшебен за тези ЗОДИИ

Козирог.

Проявява упоритост навсякъде и във всякакви ситуации. Опитва се да контролира нещата наоколо си. Консервативен и предпазлив. Държи на своето, дори когато се окаже, че е погрешно. Силно материалистичен. Егоцентричен и високомерен с околните. Не обича да споделя славата. Щастлив е най-вече, когато има възможност да говори за себе си с часове.

Водолей.

Отличителните черти на Водолеите са непостоянство, колебливост и нерешителност. Неспособни са да вникнат в същността на нещата. Трудно контактуват, предпочитат самостоятелността. Твърди индивидуалисти. Фокусират се прекалено върху личностите, а не върху идеите, които те защитават. Често са прекалени идеалисти. Обичат да постъпват шокиращо и нетрадиционно.

Риби.

Рибите лесно се обиждат от дреболии. Предпочитат да бягат от конфликти. Трудно влизат в контакт. Обичат да налагат своите искания. Лесно се оставят да бъдат измамени, уязвими са за манипулация. Склонни са да търсят любов по неподходящ начин. Примамват се от изкушенията на лоши навици. С лекота се подвеждат от лъжи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com