Три ежедневни навика, с които да привлечете успех и щастие

12288
Три ежедневни навика, с които да привлечете успех и щастие
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора казват, че успехът е в малките неща и са напълно прави. В тази статия ще ви споделим за три ежедневни навика, с които може да си помогнете за това да станете успешни: 

1. Посочете на глас положителните твърдения

Характеристика на успешната съвременна жена

Това е тази жена, чиито очи свидетелстват за сила. В същото време очите й предават нейния поглед към света, нежността, която изпитва къ...

Ако си разкажете историята, която искате да чуете, в сравнение с негативната реалност на случващото се, ще получите търкаляне на манифестната топка. Утвържденията са изговорени думи, които създават вярвания, а убежденията след това създават нашата реалност. Помислете за това: ако непрекъснато мислите „Никога няма да стана богат“, колко вероятно е да станете богати?

Първата стъпка, която трябва да предприемете, е да разпознаете негативните си мисли и след това да излезете с положително потвърждение, което е едновременно вярно и това, което искате да проявите. Заявете го в положителното и сегашното време. Ако се чувствате лошо, казването „Искам да бъда проспериращ“ е добра първа стъпка, но казването „Изобилието тече към мен лесно“ е безкрайно по-силно. Ако се чувствате самотни, бихте могли да кажете: „Ще се влюбя някой ден“, но би било още по-добре да кажете: „Истинската ми любов и се срещаме в перфектния момент“. Не е достатъчно само да мислите тези утвърждения, трябва да ги кажете на глас, за да прекъснете цикъла на негативното мислене и да замените тези негативни убеждения, които държите, със силни мощни. Само тогава ще живеете истински щастлив живот. Изказвайте своите твърдения на глас всеки ден, докато се подготвяте да започнете деня си и ще започнете да виждате истински промени в живота си с все повече и повече доброта, идващи по пътя ви. 

2. Пишете в дневник за благодарност

Дневник за благодарност е книга, в която записвате за какво сте благодарни и положителните намерения, които имате за в бъдеще.

Кой е най-щастливият месец за всяка зодия

Всеки има както добри, така и лоши дни в живота си. Но астрологията дава отговор на въпроса кой е най-благоприятният месец в годината з...

Процесът е прост. Сутрин или вечер седнете с дневника си и напишете две страници. На първата страница напишете за какво сте благодарни в живота си в момента. Например „Обичам невероятните си приятели“ или „Толкова съм щастлив, че имам добра работа“. На втората страница напишете намеренията си за благодарност, нещата, които искате в живота си. Тайната на това е да ги пишете така, сякаш вече са тук. Например, ако искате да започнете успешен бизнес, напишете „Толкова съм благодарен за моя проспериращ нов бизнес“. Процесът на писане на това в сегашно време мощно задейства вашата проява. Правейки това всеки ден ще предизвика удивителни положителни неща, които ви предстоят и ще ви хареса да погледнете назад във вашия дневник нещата, които сте проявили оттогава, които някога са били само желания и мечти.

3. Говорете положително

Този последен понякога е най-трудният навик за възприемане. Много пъти имаме навика да се оплакваме от нещата, които се объркват в живота ни, на другите. По някакъв начин това оплакване (и комфортът, който получаваме, когато се оплакваме на приятелите и семейството си) ни кара да се чувстваме по-близки с близките си. Когато обаче говорим за живота си отрицателно пред другите, ние просто укрепваме нещата, от които се оплакваме, и активираме получаването на повече от тези негативни неща. Проверете себе си. Оплаквате ли се, че нямате достатъчно пари, любов, успех? Всеки път, когато се хванете да правите това, спрете се и разкажете историята по различен начин. Например, ако казвате: „Продължавам да излизам на срещи с пълни загубеняци“, спрете се и поемете историята в друга посока. Бихте могли да добавите нещо като: „Може да не щраквам с хората, с които се срещам сега, но това ми помага да разбера какво е важно за мен. Може да не са подходящи за мен, но ако продължа, наистина ще го направя увеличавам шансовете си да се срещна с някого, с когото се свързвам.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com