Триковете за красота, които всяка жена трябва да знае

8315
Триковете за красота, които всяка жена трябва да знае
Снимка: iStock/Guliver

Що се отнася до нанасянето на грим, може да ни липсват продукти, може да имаме дефекти, които е почти невъзможно да се маскират, червилото, което имаме, не съответства на грима на очите и др. Много неща, които може да е трудно да носите със себе си, особено за неопитни ръце или начинаещи в този грим и лице.

По-долу ще видите поредица от трикове или съвети за красота, които всяка жена трябва да знае. Няма значение дали сте носили този грим от години, продължете да четете за него, може би някой трик е непознат и интересен за вас.

Спрете да се гримирате всеки ден! Вижте какви вреди нанасяте на кожата

Не за първи път се говори за вредата от грима и козметиката като цяло. Много хора се решават на пълноценен грим само в дните с важни съ...

Коса

Всеки, който е боядисал косата си поне веднъж в живота си, знае отлично, че цветът има тенденция да се измива. Дайте си навик да използвате активно овлажняващи маски и балсами за коса поне веднъж месечно. Изсушената коса помага за измиване на цвета, тъй като космените люспи са отворени и пигментът не се задържа в тях. Овлажнителите изглаждат и затварят люспите, така че цветът ще продължи по-дълго.

Грим

Избягвайте прекомерно количество розово по бузите. Независимо от тенденциите и вида грим, трябва да внимавате с руж. Този продукт е коварен. Той е в състояние да освежи лицето и да унищожи всички усилия с един замах и да превърне човек в клоун.

По-разумно е да нанесете ружа в няколко подхода - нанесете продукта на четка, отърсете всичко ненужно, леко докоснете руж върху скулите на бузите на разстояние два пръста от носа, а не по-близо. Когато изглежда, че не е достатъчно, по-добре е да спрете напълно или да се върнете към този момент малко по-късно и отново да се погледнете в огледалото, винаги на дневна светлина.

Какъв грим ти подхожда според зодията?

А... какво би станало, ако послушаме звездите? Сега ще ви поканим този път да потърсите съвети от небесните тела. Запознахме се с прогн...

Бронзърът или пулверизиращият прах ще ви помогнат да придадете острота, структура на скулите и да ги направите по-високи; не бива да го пренебрегвате, когато правите дори най-лекия грим. Основното нещо е мярка.

Прахообразните текстури помагат за задаването на кремообразни текстури. Така че, ако използвате кремообразен руж, фиксирайте го отгоре с пудра или руж от същия нюанс, това ще гарантира трайността на грима.

Изберете правилните нюанси. За да намерите точната основа за правилния нюанс, опитайте поне три различни тона и ги нанесете върху брадичката си, при естествена светлина. Не забравяйте, че тонът не трябва да се различава много от цвета на врата ви.

Ноктите на ръцете

Когато правите маникюр у дома, не забравяйте, че ваната за нокти е най-добре да се прави на база отвара от лайка с малко добавяне на течен сапун или душ гел.

10 неща, които мъжете не харесват в жените

Не е достатъчно да знаем само какво харесват мъжете, но и какво ги отблъсква. Разбира се, невинаги всичко е толкова категорично, но все...

Грижа за кожата

Сменяйте продуктите си за красота по-често. Нашата кожа жадува за новости и продукти в съответствие със сезона. През зимата се нуждаете от повече влага, през лятото - продукти с SPF филтри.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com