Трите най-добри диети в света

139467
Трите най-добри диети в света

Много хора по света са с наднормено тегло и искат да отслабнат. Съществуват хиляди видове диети. Вечният проблем е кой хранителен режим ще пасне най-добре на организма ни.

US News Health се допита до водещи експерти кои диети са най-добри. Специалистите избраха трите най-добри хранителни режима, които съществуват. Вижте ги:

Яжте обилно и слабейте, казва ново изследване

Почитателите на обилното сутрешно хапване в стил английска закуска със сигурност ще се зарадват да научат, че благодарение на него мога...

Диета Даш

Тя се препоръчва за хората с хипертония. Диетата се състои от сравнително прости правила как да свалим кръвното си налягане. В общи линии тя ви казва колко калории трябва да приемате в зависимост от възрастта ви. В менюто ви трябва да има много плодове и зеленчуци, като трябва да намалите значително солта.

Диета ТЛС (терапевтична промяна на начина на живот)

Целта на този хранителен режим е да се намали холестерола чрез драстичното намаляване на мазнините. В менюто се включват богати на фибри храни като зърнени храни, плодове и зеленчуци. Ако спазвате този режим, мазнините трябва да са едва 7% от храната, която поемате през деня.

Всички диети са еднакви

Всички диети - от Аткинс до точковата, дават сходен резултати хората трябва да спазват тази, която им допада най-много, съобщиха Ройтер...

Диета на клиника "Майо”

Тя ви учи как да замените лошите си хранителни навици с добри. Режимът включва по – лека храни и много плодове и зеленчуци. Диетата върви с уникална хранителната пирамида, която подчертава храни с ниска енергийна плътност като пълнозърнести храни, което означава, че можете да ядете повече, но същевременно да приемате по-малко калории.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com