Трите най-спокойни зодиакални знаци и какво можем да научим от тях

10271
Трите най-спокойни зодиакални знаци и какво можем да научим от тях
Снимка: Pexels

Защо докато на вас ушите ви пушат от натиск за различни крайни срокове, ангажименти и сте претрупани с работа, то за вашите приятели, чиито зодиакални знаци са Водолей, Телец и Везни това правило не важи и те са винаги спокойни като летен бриз? Това, че не сте родени под слънчевия им знак, не означава, че не можете да се научите да копирате спокойствието им. Ето как да спечелите малко "спокойствие сега", като копирате няколко от най-добре поддържаните трикове за спокойствие на Водолей, Везни и Телец.

1. Помислете малко преди да отговорите

Какви са елементите в астрологията?

Кои са елементите в астрологията? Време е да ги обясним с една чудесна статия от сайта yourtango.com. Огнени знаци: Овен, Лъв, Стрелец...

Независимо дали става дума за детето ви, което за 6798 ви моли да си вземете кученце или колегата ви, който рутинно ви "накисва" пред шефа, опитайте сте да сте максимално "над нещата" във всяко едно отношение и да не обръщате внимание на всяко нещо, което ви дразни. Ако все пак дадена ситуация наистина ви изважда от равновесие, много по-добър вариант е да напуснете стаята и да си дадете 30 минути "тайм аут" като не говорите с никого. Опитайте се да вдишвате дълбоко и пробвайте да си пуснете релаксираща музика.

2. Отстъпете назад, за да видите "голямата картинка"

Това наистина ли беше толкова сериозен проблем? Тази дума наистина ли е толкова обидна, колкото ви се стори преди седмица? Зодия Водолей се славят с това, че обичайно не вникват особено в напрегната ситуация като грандиозен проблем. Стига да не говорим за сериозни неща като загуба на работа, близък, дом, сякаш всичко останало за тях е просто дребна пречка, което всъщност е чудесен подход за поглед над живота.

3. Пробвайте различни техники дишане

Кое е духовното животно на всяка зодия?

Време е да видим една по-различна статия за астрология. Сайтът yourtango.com разглежда кое е духовното животно на всяка зодия.  О...

Телците обичат да дишат бавно, за да може да се освободят от натрупания стрес. Пробвайте да вдишате 4 секунди, да задържите 4 секунди, да издишате 4 секунди и да задържите още 4 до следващото вдишване. Повторете това 4 пъти. Нарича се квадратно дишане и добра техника за намаляване на стресовите нива.

4. Опитайте се да помислите за всички първопричинни действия, довели до крайния резултат.

Везните ни учат на хармония и умението им да се вникват във всеки възможен детайл, преди да реагират. Вместо да се ядосате на определена ситуация, опитайте да разберете и помислите всичко довело до нея. Може би колежката, направила хаплив коментар да е имала друго предвид. Може мъмренето от шефа ви, да е било резултат от лоша новина, която е получил преди това. И докато това не би следвало да оправдава техните действия, то дава един доста по-реалистичен образ, на всичко което е довело да тези събития.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

"Русият" шоколад на Франция срещу "розовия" на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com