Твоят тип според хюман дизайн

2666
Твоят тип според хюман дизайн
Снимка: Pexels

Системата за човешки дизайн е инструмент за себепознание и личностно развитие.

Според Human Design има четири типа, които представляват човечеството и всеки от тях има стратегия, която ни помага да разберем по-добре нашата творческа роля в света.

Видове човешки дизайн:

Тип манифестор. Те представляват между 8% и 10% от населението и тяхната стратегия е да информират за своите решения, преди да предприемат каквито и да било действия . Протестиращите са тези, които инициират важно решение в група след анализ на ситуацията. Хората с този тип енергия са склонни да бъдат далновидни и добри в предприемачеството. Те трябва да се чувстват свободни и автономни. Те имат много енергия за създаване.

Хюман дизайн - Едно пътешествие към себеоткриване и позитивна промяна

Всеки от вас играе уникална роля в еволюцията на човечеството и най-значимото нещо, което можете да направите в живота си, е да разбере...

Тип генератор . Те представляват 70% от населението и стратегията им е да отговорят, преди да действат . Тоест, научете се да слушате това, което тялото ви казва (не само рационалния ви ум), когато вземате решение. Хората, които са генератори, имат много енергия да работят дълги часове на работа, която ги вълнува; ако не горят. Тези хора, заедно с подтипа, проявяващ генератора, са тези, които имат най-голямата енергийна сила в света.

Тип проектор. Те представляват 20% от населението (като хора с висока черта на чувствителност ). Тяхната стратегия е да бъдат разпознати и да изчакат поканата. С други думи, тяхната мисия в този свят е да насочват другите, да бъдат наставници, треньори, учители. Те предлагаме подкрепата, от която се нуждаят всички други. Нуждаят се от другите да видят тяхната същност и да ги поканят да им помогнат с техните съвети. . 

Тип рефлектор . Те представляват 1% от населението. Тяхната стратегия е да изчакат да премине лунен цикъл . Отражателите са много чувствителни същества, които са тук, за да функционират като наши огледала. Техният творчески производствен цикъл трябва да бъде съобразен с лунния цикъл. Те са тук, за да ни помогнат да видим какво можем да направим и в каква посока да поемем.

Познаването на нашия Човешки дизайн ни помага да разберем как можем да управляваме енергията, за да използваме по най-добрия начин нашето творчество и да се научим да вземаме решения с цялото тяло, а не само с рационалния ум. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Естествена защита: Как да използвате кокосово масло върху растенията?

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...