Убийците на страстта в спалнята

13994
Убийците на страстта в спалнята
Снимка: iStock/Guliver

Сексът е съществена част от всяка връзка. Той не само осигурява удовлетворение и добро настроение, но и допринася за по -голяма близост с партньора ви. Ето защо си струва да култивирате тази сфера на живот и да избягвате ситуации, които могат да я развалят.

Рутината, липсата на разговор и егоизмът са някои от грешките, които влияят на атмосферата в спалнята. Любопитни ли сте какво друго убива сексуалния ви живот? 

Без честен разговор за секс

Липсата на честен разговор между партньорите е една от най -честите грешки в спалнята. Искате ли да промените нещо в интимния си живот, но се страхувате да кажете на партньора си за това? Това е грешка. Говоренето за взаимни желания и очаквания е в основата на успешния еротичен живот.

Също така е обичайно жените да се страхуват, че ще обидят партньора си, ако им кажат, че не изпитват оргазъм и че сексът не им доставя удовлетворение и удоволствие. Мълчанието за това, или още по -лошо, лъжата на партньора ви, ще доведе не само до разочарование, но и до взаимни недоразумения в бъдеще.

Принуждавам се да правя секс

Друг проблем, който сигнализира за проблеми в една връзка, е да се принудите да правите секс. Случва се някой да си легне, защото например не иска да разочарова партньора си. Той действа срещу себе си, което води до разочарование и студенина .

Струва си да се чудите каква е причината за такова намаляване на либидото . Понякога тя може да бъде повлияна от изтощение, лоша диета или психични проблеми. Честният разговор между партньорите може да помогне. Ако обаче се притеснявате, че по някакъв начин ще нараним партньора ви, можете да отидете на специалист.

Влизане в рутина

В началото на връзката всички нейни сфери ни задоволяват. Въпреки това, след известно време дори най-добре съчетаната двойка попада в рутина. Експертите имат много съвети как да разнообразите сексуалния си живот.

Еротични джаджи , секс извън спалнята и нови артикули са само част от идеите за подобряване на вашия еротичен живот. Всяка от двойките може да намери нещо за себе си. Понякога дори малка промяна или жест са достатъчни, за да влезе отново в отношенията.

Сравнения

Друг проблем е сравняването на вашия сексуален живот с този на другите. Или по-скоро към истории за тях. Завиждаш ли на приятеля си луд секс? Мечтаете ли да реализирате сексуалните си фантазии като най-добрия си приятел? Нека се съсредоточим върху собствения си интимен живот и се опитаме да направим секса възможно най-приятен за нас.

Разбира се, има и още други проблеми, но тези са основните, които могат да развалят огнената страст между двама души.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com