Удари, стъпки и скърцания в дома: Какво означават нощните шумове и дали трябва да се страхуваме?

9031
Удари, стъпки и скърцания в дома: Какво означават нощните шумове и дали трябва да се страхуваме?
Снимка: iStock

Много хора се страхуват или най-малкото се тревожат, ако чуят странни звуци и скърцане в дома им. Експерти в областта на езотериката казаха кога наистина трябва да се страхувате от странни звуци през нощта и как да се справите с тях.

Източници на нощни шумове в къщата

Скърцането и шумовете в дома се появяват в повечето случаи през нощта, когато хората заспиват. Смята се, че през нощта и в тъмното неземните сили и същества се събуждат, но не винаги ударите и скърцанията в къщата ви могат да бъдат причинени от влиянието на неземни сили.

Доста често хората се заблуждават. Като се има предвид, че светът е тих през нощта, ние започваме да чуваме повече звуци, които през деня просто се абсорбират от шума на света около нас и нашия глас.

Дори ако ви се струва, че някакъв звук е напълно неестествен, това може да е заблуда. Повечето от странностите могат да бъдат обяснени, но има и звуци, които е много вероятно да показват присъствието на неземно същество в дома ви.

5 зодии, които вярват в призраци

Какви звуци показват, че не сте сами в къщата?

Първо, наличието на стъпки. Много е трудно да се объркат с чукането, издавано от съседите. Ако някой или нещо влезе в дома ви, вие разбирате, че това са стъпки във вашия апартамент, а не в някой друг. Ако стъпките са бързи, това може да е вашият домашен дух. Това е добре. Ако са тежки и бавни, може вече да е призрак или неземно същество.

Ако сте чули звук от стъпки веднъж, не се тревожете за това. Ако стъпките се повтарят по едно и също време или в един и същи ден от седмицата, това вече е причина за тревога. Особено опасни са стъпките в периода от 3:00 до 3:59 в часа на дявола. Ако сте чули скърцане или стъпки в 3:33, това е още по-лошо, защото това са били демони.

В този случай няма нужда да се паникьосвате, но е добре да поръсите целия апартамент със светена вода, след като прочетете молитвата „ Отче наш“ или 90 псалм. Можете също така да измиете подовете с четвъртъчна сол или да пренаредите мебелите и да направите общо почистване в къщата. Почистването и пренареждането ще помогне добре, ако домашният издава звуци.

Зловещи и завладяващи: Древни градове призраци

Случва се към шума да се добави взаимодействието на неземни същества с материални обекти. Призраци или ядосан домашен дух може да дрънка с чинии, да пуска вода, да ви докосва през нощта. В този случай не трябва да отлагате почистването на стаята за по-късно.

Езотеричните експерти също съветват да запомните такива дни като петък 13. В това тъмно време демоните и призраците почти винаги се събуждат, така че нощните шумове могат да се появят по всяко време на такъв ден. Не трябва да се страхувате от тях. Ако сте чули нещо подобно, по-добре е да не ругаете у дома и да не желаете зло на никого. В петък, 13-ти, е по-добре да не гадаете и да не извършвате магически ритуали, както и да използвате амулети срещу призраци.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com