Уважаеми жени, не правете ТЕЗИ 5 неща, защото те отблъскват мъжете

4299
Уважаеми жени, не правете ТЕЗИ 5 неща, защото те отблъскват мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете определено са по-лесни за разгадаване от жените, но все пак има някои неща от нашето поведение, които може би не сте предполагали. Ясно е, че мъжете не понасят постоянното хленчене и оплакване, но има и други действия, които просто не търпят, колкото и да ви обичат. Ето и кои са те, съветваме ви, ако можете, да ограничите използването им:

Прекалено големи феминистки сте 

Женски навици, които карат мъжете да се влюбват

Жените знаят как да влюбват мъжете в себе си. Този процес не изисква специални усилия от тяхна страна. Дори някои са убедени,...

Тук става въпрос за жените, които постоянно говорят против мъжкото съсловие и се правят на жертви във всяка една ситуация. Те искат да са силни като мъжете и дори да са по-силни от тях, а равенство в техните очи не съществува. Дори се опитват да повлияят на околните относно мението си за противоположния пол. Такива жени не биха направили добро впечатление на никой мъж.

Обсебени сте от това да сте успешни

Разбира се, че е важно една жена да е отговорна към работата и кариерата си. Това дори би направило още по-хубаво впечатление, но когато сте се превърнали в работохолички, които не излизат от офиса и не спират да говорят за работни ангажименти, мъжете ще се отблъснат от вас и манията ви. А и най-вероятно вие не ги удостоявате с необходимото внимание.

Злобни сте

По-голяма част от мъжете се привличат от кротки и милосърдни жени. Ако демонстрирате хаплив език и злоба към другите, лесно бихте ги отблъснали. Всъщност при този тип жени се наблюдават и значително по-малко ухажори. Старайте се да реагирате по-меко на някои ситуации и да не сте толкова импулсивни в изказванията си.

10 женски навика, които дразнят мъжете

Това, което изглежда естествено за жената, е напълно непонятно за мъжа. И въпреки факта, че представителите на силната половина на чове...

Правите се на друг човек

Ако се преструвате само за да се харесате на околните, то човекът до вас рано или късно ще усети лъжата и трудно би се доближил до вас отново. Друг негатив е, когато се опитвате до копирате точно определени жени и се превземате по всевъзможен начин. Фалшът се усеща моментално, а много малко от представителите на силния пол не реагират негативно на него. Бъдете натурални и истински.

Постоянно се заяждате с него

Мъжете харесват закачките, но не и ако постоянно сте им в опозиция. Ако искате да изразите мнението си, направете го така, че да не се опитвате да подценявате гледната точка на другия. Нещото, което ги дразни, е постоянното хленчене.

Все пак, каквото и да правите, не забравяйте на първо място да бъдете себе си. Правилният човек ще ви обикне такива, каквито сте.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Защо имаме замъглено зрение сутрин?
Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Събуждането със замъглено зрение може да бъде досадно или обезпокоително. Когато не сте сигурни какво замъглява зрението ви, лесно е да се чудите...