Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вашият девиз за Новата година според зодията

30 декември 2021, 20:15 часа

Какво ви е подготвила новата 2022 година? Вероятно сте нетърпеливи да разберете. Вижте вашия девиз за новата година според зодията ви. Той ще ви разкрие какви са предизвикателствата пред вас, на кого да разчитате и в какви цветове съдбата е нарисувала делника и празника ви. Следвайте девиза, за да украсите света с усмивки от сбъднати мечти и постигнати цели.

Овен

„Сговора дружина планина повдига“

Както подсказва девизът ви за 2022 година, за да постигнете целите си, трябва да овладеете екипната работа и да споделяте трудности и успехи с колегите или партньорите си. Представителите на зодия Овен трудно работят в екип, но ако се поучат от девиза си и положат усилия, ще постигат неподозирани успехи.

Телец

„Няма начин да няма начин“

Не предприемате промени, защото считате, че всичко е изгубено? Примирявате се, тъй като не виждате друг път и посока? През 2022 година научете, че няма начин да няма начин. Животът винаги намира път, ако не ви е страх да го живеете. Тревожни сте и съдбата ви чертае обрати, но ако гледате на промените като на възможности, ще намерите пътя и утре ще е по-цветен и по-прекрасен от вчера.

Близнаци

„Няма нещо по-силно и по-безсилно от думите“

Умеете да убеждавате, да комуникирате, да създавате чрез думите. Използвайте ги внимателно тази година. От това зависи какво ще постигнете и какво ще издигнете през 2022 година в живота си – стени или мостове. Не се впускайте в спорове, използвайте думите, за да градите, а не да рушите.

Рак

„Човек не е богат, докато няма нещо, което не се купува с пари“

Годината ви е приготвила финансови трудности, които ще прераснат в трудности във взаимоотношенията и именно някъде там ще осъзнаете, че парите са просто хартийки и че онова, което имате, е по-ценно от финикийските знаци. Оценете себе си и способностите си, направете преоценка, премислете кое и как ви пречи да се развивате и поемете път, който ще ви донесе и така желаното богатство.

Лъв

„Успехът се постига с труд“

Онова, за което мечтаете, е постижимо, то е само на една ръка разстояние, но трябва да извървите пътя до него, да направите крачките, да се потрудите. Положете усилия през 2022 година и те ще бъдат възнаградени. Вложете голямото си лъвско сърце в това, което правите, и ще пожънете плодовете му.

Дева

„Човек се учи, докато е жив“

За да постигнете целите през 2022 година и да се докоснете до мечтите си, учете и се развивайте, следвайте девиза си. Кариерно развитие, стаж, още една магистратура, курс – няма значение по кой път ще поемете, просто вървете напред и не преставайте да учите. Усъвършенстването – професионално и лично – ще ви донесе така чаканите промени в живота. Те ще дойдат плавно, без стрес, носейки свежест, за която мечтаете, корени и стабилни основи, от които се нуждаете.

Везни

Само усилията се награждават с успехи“

През 2022 година ще осъзнаете, че всичко, което имате, не е дошло даром, че то не е подарък от съдбата, а сте го извоювали, плод е на вашите усилия и труд. Това ще видят и останалите, които ви завиждат, без да знаят през какво сте минали, за да имате това, което у тях буди завист. Очакват ви покорени върхове и заслужени награди – резултат от усилията, постоянството и упоритостта ви. Мечтайте активно и вярвайте. Време  е да сбъднете най-смелите си мечти и да създадете нещо свое.

Скорпион

„Дела трябват, не думи!“

Осъзнавате, че мястото, на което се намирате, не е за вас, копнеете за тотална промяна, за нов път, за свобода, за нещо различно, но страхът ви оковава във вериги и ви спира. Утре. Утре и пак утре. Не утре, действайте днес. Делата трябва да ви водят, не думите през 2022 година. Промените ще се случат и най-накрая ще откриете онова, за което мечтаете от години. Действайте! Дори да ви е страх и въпреки страха ви.

Стрелец

 „Онуй, що отличава човека, е словото“

През новата година може да постигнете всичко, ако използвате словото. Успехът ви зависи от умението да боравите с думите и използвате словото. Очаква ви активен социален живот – и онлайн, и офлайн. Общувайте и търсете мостове между вас и хората. Те ще са началото на пътя към постигане на целите, които желаете.

Козирог

„Утре зависи от вчера“

Време е да преосмислите отношенията си с хора от близкото и далечното минало, да вземете окончателно решение накъде ще поемат взаимоотношенията ви, да запазите в живота си само тези хора, които ви ценят и ви карат да се оценявате високо и сами. Очаква ви успешна година, но често ще се чувствате унили и потънали в негативни мисли.

Водолей

„Докажи себе си, за да постигнеш целите“

Годината ще е благоприятна, ще носи успехи и постигнати цели, но за целта ще трябва да покажете и докажете уменията си, да се трудите упорито, да работите усърдно. Наградата за усилията ви няма да закъснее. Докажете се и мечтите ви ще станат реалност.

Риби

„Човекът е човек, когато е на път“

Това е девизът ви тази година. Тя ще е благоприятна, ще носи промени, прегърнете ги и тръгнете, застоят ви пречи, полетете на крилете на мечтите си – друг град, друга страна, друг живот – каквото и да предприемете, свързано с пътуване, то ще ви донесе бленуваното щастие. Време е да тръгвате.

 

 

 

 

 

Валентина Атанасова
Валентина Атанасова Отговорен редактор
Новините днес