X
 
 

Видео с красотата на България развълнува зрителите на BBC

5333 0
photo of Видео с красотата на България развълнува зрителите на BBC
Снимка: Pixabay
През последните години Владислав Терзийски създава внушителни и неповторими кадри, изобразяващи „неуловими“ моменти от планините на България.

Въпреки честия интерес, който предизвиква към себе си и към работата си, с години той стои далеч от медийно внимание и близо 8 месеца от годината прекарва сред природата.

Преди близо три години негова снимка предизвиква истински фурор във Фейсбук – публикацията има близо 9 хиляди споделяния, над 36 хиляди харесвания и почти 600 коментара. Талантливият фотограф е изключително взискателен към съдържанието, което споделя. Тази година, за националния празник на България - 3-ти март, Владислав планува да публикува клип, чиито кадри е събирал почти четири години, снимайки из планините. Поради непредвидени обстоятелства той успява да го покаже няколко дни-по късно и реакциите не закъснават – зрителите са във възторг и видеото се споделя от десетки в рамките на минута.

Tака го забелязва и Севдалина Динчева, бранд мениджърът на една от най-добрите български бири - "Пиринско" и го споделя със своя екип. Вдъхновени от коментарите на хората под видеото на Владислав, те решават единодушно да помогнат то да излезе извън социалните мрежи, дори извън границите на България. Това решение е продиктувано и от факта, че един от най-успешните български брандове за бира винаги е бил неразривно свързан с природата и планините ни.

Избират една от най-авторитетните и престижни телевизии BBC да излъчи кадрите, изобразяващи величествените планини и неповторими гледки от България и по този начин се превръщат в първата наша компания, която подкрепя и популяризира в световен мащаб неповторимата българска природа.

Видеото, дело на Владислав Терзийски, бе излъчено на 07.09 в ефира на най-гледаната световна телевизия.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители