Вижте идеалната жена

400966
Вижте идеалната жена

Ето така изглежда "идеалната жена" или поне нейното лице. И ако тя ви изглежда прекалено хубава, за да е истинска, то можем да кажем, че наистина е така.

Австралийското издание на сп. Marie Claire публикува снимка на "идеалната жена", съчетавайки в един образ най-привлекателните черти на някои от най-харесваните знаменитости, пише "Дейли Мейл".

Използвайки данни от анализи за предпочитанията на пациентките от последната една година на водещи пластични хирурзи, екипът на списанието пресъздава в априлското издание най-предпочитаното и искано женско лице.

Малкият и естетически нос на Натали Портман е избран сред всички останали, а устните на Скарлет Йохансон са сред най-исканите от норвежките пациентки, обърнали се към пластичните хирурзи за корекция на усмивката им.

На Холи Бери бе отдадена честта да бъде избрана за жената с най-пропорционална челюст, въпреки че пластични корекции в тази част на лицето не се правят. "Идеалното лице" е завършено с блестящата вълнообразна коса на блондинката и кънтри певица Тейлър Суифт.

В изданието не се споменава за тена на кожата, челото, веждите или зъбите, както и за останалата част от тялото, тъй като те не могат да бъдат достигнати с фейслифтинг, филъри и ринопластика.

В Австралия за пластични корекции жените харчат около 850 милиона долара. Сумата дадена за козметични процедури в Америка е била 10 билиона долара само за 2009 г.

Снимката на Marie Claire повдига въпроса дали красотата е толкова лесно да бъде постигната чрез козметична намеса, и ако е така, дали и кога ще спре търсенето на перфектната визия. Със сигурност обаче докато не спрем да желаем да изглеждаме като пъзел от звездни черти, няма да можем да спрем и страховете си, че натуралната визия може да се окаже и по-добра.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Какво е истинското име на Марк Твен
Какво е истинското име на Марк Твен

Марк Твен е едно от най-разпознаваемите и обичани имена в света на литературата. Със своите класически произведения като "Приключенията на Том...