Вижте новия трейлър на Star Wars Battlefront (ВИДЕО)

5660
Вижте новия трейлър на Star Wars Battlefront (ВИДЕО)

Electronic Arts показа как ще изглеждат боевете с участието на Хан Соло и принцеса Лея в шутъра Star Wars Battlefront. Трейлърът с героите е демонстриран на пресконференция на Sony на 27 октомври.

Информацията за присъствието на Хан Соло и Лея в Star Wars Battlefront се появи на 20 октомври. Те са влезли в списъка с прочути персонажи на "Междузвездни войни", които потребителите могат да управляват. Потребителите ще могат да се превъплъщават и в Дарт Вейдър, Люк Скайокър и император Палпатин.

Егмонт ще издава книги и списание "Междузвездни войни"

Издателство Егмонт ще издава книги и списание, вдъхновени от легендарната сага „Междузвездни войни”. Мощният бранд и Lucasf...

Лея основно ще оказва подкрепа на екипа, като засилва способностите на войниците. При сблъсъци с враговете тя може да стреля с бластер, а ако изстрелът попадне в целта, то редовият противник ще бъде убит на място. Такъв залп дори ще рани сериозно Дарт Вейдър и ще го обездвижи временно.

Навиците на Хан Соло, в съответствие със сагата, са свързани с насочената стрелба и арсенала му от огнестрелно оръжие – по-мощно, отколкото на обикновените войници.

Шутърът Star Wars Battlefront е замислен като рестарт на едноименния цикъл, а не като продължение на Star Wars: Battlefront 2 от 2005 година.

Момичетата управляват света в супер забавния нов трейлър на ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2

Кой е начело на света? Момичетата, очевидно! В новия трейлър на ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 има всичко – истинско момичешко приятелство, ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com