Всичко, което трябва да знаете за жената Овен

81399
Всичко, което трябва да знаете за жената Овен
Снимка: Getty Images/Guliver

Безстрашен и естествен лидер, жената на Овен е харизматична, енергична и динамична. Тя очаква с нетърпение нови предизвикателства и нови ситуации и се издига всеки ден в зората, сякаш се разхожда. Това е така, защото за Овена всеки ден е длъжен да бъде вълнуващ и възнаграждаващ. Тя има чудесно чувство за приключение и може да бъде изключително игрива.

Знакът на Овен се управлява от огън, а като други огнени зодии, жената на Овен е страстна. Тя често е съблазнител в играта на любовта, но нейният партньор и любовник трябва да бъде силен и мъж или тя ще загуби интерес. Тя иска някой, който може да се разбира, независимо дали става въпрос за вечеря или между чаршафите. Тя обича да се справя по свой начин, а аргументите често са нейната версия на любовната игра, която по-късно води до някои секси фойерверки.

Кои са любимите десерти на зодия Овен?

Всеки човек има своите малко сладки изкушения. При представителите на зодия Овен обаче, те наистина са много. Овните буквално не могат ...

Импулсивната жена на Овен работи на високи обороти и често се оказва, че поема повече задачи, отколкото може да завърши. Управляван от Овена, тази амбициозна дама е любител на на предизвикателството, но нейната нетърпелива природа може да я накара да се премести в следващото начинание, преди предишното да приключи.

Никога не и липсва позитивност. Управляван от Марс и първият знак на зодиака, знакът на Овен е бебето в кармичното колело на живота. Жена Овен притежава вечен оптимизъм, винаги се оглежда за нещо ново и никога не се връща назад. Тя е естествен роден лидер.

Жената на Овен често е имитирана, но никога не е дублирана. Тя може да предизвика раздразнение на моменти, но обикновено само възбужда гняв в онези, които тайно искат да са като нея! Ако сте достатъчно смели, за да я критикувате, добре е да сте готови да се защитите и вие - жена от Овен не се страхува да поговори.

Въпреки че тя се намира толкова силна, тя е уязвима навътре. Тя обича романтиката и големия жест, но и всички малки прояви на грижа. Тя не обича да бъде притежание, но случайни изяви на притежателност или ревност могат да бъдат оценени много, тъй като тя смята това, ако е в здравословни дози като признание, че нейните партньори знаят, че тя е ценна. Понякога ревнува, но ревността възниква от несигурността и тя реагира добре и бързо на увереност от партньорите си, които разсейват нейните страхове.

Вижте коя зодия как ще реагира, ако влезе крадец в дома им

Овен Хваща се за кобура Овенът не бяга от битка. Овенът даже чака да нахлуе бандит в дома му! Както му е накипяло, добре ще му дойде ...

Някои известни жени на Овен включват Сара Джесика Паркър, Кийра Найтли, Дженифър Гарнър, Луси Лоулес и Марша Крос.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com