За и против връзката с жена Водолей

8588
За и против връзката с жена Водолей
Снимка: iStock

Безспорно един от най-екстравагантните знаци сред зодиите е Водолей. Те са уникални, очарователни, интелигентни и истински бунтари. Стремят се постоянно към своята най-добра версия и винаги търсят начини да разширят хоризонтите пред себе си. Жената Водолей ще обогати живота ви и ще летите постоянно в облаците. Тя е откровена до болка и страшно остроумна. Ще я обожавате и дълбоко ще й се възхищавате.

Колкото и привлекателна да е тя, не бива да забравяте, че е пълна с парадокси, които могат да ви уплашат. Определено тя не е за хора със слаби нерви, но, ако сте уверени в собствените си сили и обичате предизвикателствата, то жената Водолей има какво да ви предложи!

Супер интелигентна

Интелектът им е на друго ниво. Тя винаги има различен поглед над нещата и е гладна за нови знания. Обича да разбере кое, как и защо. Нуждае се от мъж, който да поддържа заедно с нея този глад за знания и бъдете сигурни, че ще бъде ваша, ако успеете да докоснете ума й по точния начин. Първото впечатление и разговорът, който ще проведете с нея, е от много голямо значение. Загуби ли интерес - няма смисъл да я преследвате.

Разберете защо всички обичат зодия ВОДОЛЕЙ

Прекалено много премисля нещата

Жената Водолей иска да бъде сигурна, че не допуска грешка и трудно допуска физически хора до себе си. Често тези мисли я наскърбяват и пречат да се пусне по течението, за да гребе с пълни шепи от живота. Има нужда от романтика и трябва да бъде предразположена първо ментално. На пръв поглед може да ви се стори затворена и студена, но истината не е такава. Ще са ви нужни много по-големи усилия, за да достигнете до нея, но този, който успее ще бъде щедро възнаграден.

Обича да експериментира в леглото

Това, че не допуска много хора до себе си, въобще не я прави скучен сексуален партньор. Напротив! Жената Водолей проявява огромно любопитство и отворена за експерименти в леглото, а и не само там. За да отключите тази нейна черта, трябва да поддържате постоянно мислите и тялото й възбудени. Тогава може да правите каквото и където си поискате с нея.

Не обича конфликтите

Водолеят обича свободата си и не желае да накърнява ежедневието си с проблеми от какъвто и да е характер. Обича да зачита правото на другите и тяхното мнение. Мрази, когато някой се опитва да наложи своите виждания и не се чувства комфортно в конфликтна среда. Интелектът й е над тези неща и смята, че са ненужни и нецивилизовани. Разбира се, когато е ядосана е способна да повиши тон, но бъдете ли спокойни и рационални с нея, и не се опитвате да доминирате или обидите - то бъдете сигурни, че ще ви чуе и заедно ще намерите решение на проблемите.

Всичко, което трябва да знаете за зодия ВОДОЛЕЙ

Винаги ще бъде независима

Жената Водолей е вярна първо на себе си и никога няма да позволи да бъде зависима от някого. Има нужда да се чувства независима и свободна, за да бъде щастлива. Почувства ли се недооценена или контролирана по някакъв начин - моментално ще си тръгне. Без значение дали става дума за работа или връзка.

Стреми се към постоянно усъвършенстване

Тя не може да стои дълго време на едно място. Ако изкачи върха - ще се порадва на успеха за кратко и ще тръгне в преследване на следващата цел. Жената Водолей е олицетворение на прогресивната жена, която постоянно иска да се усъвършенства и да се запознава с нови култури. Не очаквайте, че ще търпи мъж, който няма цели в живота и се примирява с малкото в него. Просто ще го остави там, където е и ще продължи пътя си. Трудно е да поддържаш нейното темпо, но бъдете сигурни, че ви очаква едно голямо приключение с нея. И когато се обърнете след 10 години, то ще осъзнаете, че тя няма да остане същата жена, която е била тогава!

Любовта с жена Водолей никога няма да ви бъде скучна. Ще изживеете невероятни мигове с тази непокорна, остроумна и любознателна дама. Тя търси самоуверен мъж, с който заедно да покорят света!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com