Заблуди, в които жените продължават да вярват (част II)

4103
Заблуди, в които жените продължават да вярват (част II)
Снимка: https://pixabay.com/

Мислите ли, че всички жени знаят априори как работят връзките? Уви, това е стереотип. Такъв е базиран на простия факт, че дълго време, ролята на пазителите на семейното огнище е била наложена на по-слабия пол. 

В продължение…

Лъжа 5. От друга страна, той излъга и изневери, с вас всичко ще бъде различно

Любовните хормони затрудняват реалистичната оценка на взаимоотношенията с мъжете. И все пак, добре е да удържите „конете“ поне малко. Хората рядко се променят, патологичният лъжец, женкар или тиранин може да е коригиран само от гроба. Така че не прекалявайте с романтизирането на ситуацията. Колкото и грижовна, любяща и невероятна жена да сте, не може да промените характера и навиците на друг човек, неговия мироглед, самочувствие. Всичко това е само в неговите сили. Така, че бъдете внимателни. Ако мъжът е имал три брака, преди вас, които са се разпаднали по негова вина. Не забравяйте, че сте следващата на опашката.

Лъжа 6. След сватбата той определено ще се промени

Човекът, който пие, ще спре да пие, агресивният човек ще спре да вдига ръка, а ленивецът изведнъж ще стане от дивана и ще изгради огромна корпорация. Това е страхотна приказка за приспиване на бдителността, за оправдаване на настоящия провал на партньор или за заблуда на вашите очаквания. Но чудеса не се случват. Ако мъжът иска - действа, ако не иска - търси оправдания. Така че бракът няма да промени нищо. Вие отново ще се разочаровате и ще започнете да се храните сами: "Тук, обаче ще родите дете, ще вземете ипотека, ще смените работата - и тогава ..."

Лъжа 7. Не иска да се жени? Бременността ще го вдъхнови

Къде е мъжът, който остава прикован към стената с положителен тест за бременност? Съзнанието нашепва, че детето ще укрепи брака, ще направи мъжа по-отговорен, решителен и привързан към дома. Но това невинаги работи. Може да отгледате дете в или без брак, без никакви клишета и задължения. Може да платите издръжка за дете и да имате неделен татко. Или обикновено може да махнете с ръка на партньора си и да потеглите към залеза. Особено ако мъжът се съмняваше във връзката, не е готов да се ожени или вече има семейство. Така, че този метод не е панацея. Решихте да раждате - помислете отново, можете ли да отгледате такъв "дар" сами?

Заблуди, в които жените продължават да вярват (част I)

От детството, момичетата се хранят с фалшиви нагласи, сценарии за ролеви игри са наслагвани в главите им, след което те вярват в такъв ...

Лъжа 8. Мъжът винаги може да бъде превъзпитан

Малко търпение, положителни примери, качествени насоки - и съпругът ще се отдаде на смилането. От страхливец ще създадете алфа мъж, от губещ, който не знае как да печели пари, ще създадете бизнес акула. Вярно, това е възможно само на теория. В действителност, обаче отношенията с мъжете не са като розово пони. Хиляди жени са се провалили, преди вас. И всичко това, защото е невъзможно да отгледаш роза от камък, да обучиш котка да бъде кон, да внуши на човек качества, които той не е имал в семейството си. 

Ако мъжът обича, той може частично да промени навиците си. Но характерът му няма да се промени драстично, така че изнудването и критиката няма да помогнат.

Как да стане тогава? 

Търсете положителни черти и се фокусирайте, върху тях. Освен ако, разбира се, не обичате самия мъж, а не фантазиите за него.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com