Запознайте се с мъжа, който свали 174 кг.

22238
Запознайте се с мъжа, който свали 174 кг.

През 2012 година Брайън Флемингс тежи 284 кг., има проблеми с алкохола, страда от високо кръвно налягане, повтарящи се инфекции на краката, депресия и е на границата на диабета.

Две години по-късно той участва в маратона в Детройт, след като свали НЕВЕРОЯТНИТЕ 174 кг. телесна маса!Забележителният обрат се дължи, както самият Брайън твърди, на помощта на британката Джаки Ийстам, с която се запознава в интернет.

Пресметнете вашето идеално тегло, като разделите две числа

Индексът на телесната маса е общоприетото мерило за идеалната телесно тегло и всички здравни организации използват в своите статистики....

Те се запознават през лятото на 2012 г. в интернет. Постепенно двамата се сближават и започват да си пишат редовно. Така се стига до откровенията за теглото и здравословните проблеми. Противно на очакванията на Брайън за поредната доза съчувствие от страна на Джаки, тя му заявява, че според нея той си пилее живота.

Думите на жената вдъхновяват Брайън да спре пиенето, да започне тренировки и да преобрази начина си на хранене. Той заменя напълно висококалоричното си меню със закуски от кисело мляко и пълнозърнести храни, следвани от протеини, зеленчуци и ориз.

Упоритостта, новият начин на живот и дълбоката мотивация, спасяват Флемингс от капана на саморазрухата.

Диетата, с която Сиара свали 27 кг за 4 месеца (СНИМКИ)

Сиара е известна със страхотното си тяло, но както повечето жени и тя напълня по време на бременността си. 29-годишната певица сподели ...

„Има милиони хора по света, които се опитват да се справят с нещата, които аз преживях. Ако разкажа историята си, може би ще мога да дам на тези хора надеждата, че има светлина в края на тунела. Лесно е да изгубиш надежда, но кой знае, къде биха могли да ви отведат вярата и шанса. В моя случай, мисля, че спечелих лотарията.“ – споделя Флемингс.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com