Защо другите ви отбягват според ЗОДИЯТА ви?

8796
Защо другите ви отбягват според ЗОДИЯТА ви?
Снимка: iStock

Овен

Борбени и интелигентни сте, но оспорвате всичко с рогата си напред като истински овен. Околните обичат и тяхното мнение да бъде зачитано и отразявано като такова, което вие често не съобразявате.
Опитайте да се поставите в обувките на другите и да сте по-дипломатични в подходите си.

Зодиите, които никога няма да са щастливи заедно

Телец

Възприемани сте често като упорити и материалистични. За себе си знаете, че преследвате, това което има значение за вас, но понякога това ваше поведение наранява близките и приятелите ви. Не позволявайте на имиджа ви да говори вместо чувствата.

Близнаци

Двете ви лица искат различни неща и хората около вас са изморени от нерешителността ви. Във вас се борят два образа, които е ваша задача да синхронизирате и усмирите.

Рак

Оплаквате се твърде много от ситуацията без да поемате отговорност да я промените. Ако не сте доволни в ситуацията, в която се намирате, или вземете стъпка за действие, или замълчете.

Лъв

Егото и претенциозността ви на моменти са като трън в очите на околните. Опитайте да не центрирате себе си във всяка ситуация, а да приемате и нуждите на останалите.

Дева

Дребнавостта и перфекционизма ви дразнят околните. Не за всеки детайлите са от значение и колкото повече задълбавате в тях, толкова по-натрапчиви ставате. Опитвайте се да не сте толкова взискателни и да отпускате контрола над нещата понякога.

Везни

Поели сте адвокатската роля и се държите като съдници. Често хората около вас не искат крайно мнение, а просто събеседник. Не отсъждайте без да прегледате добре и двете гледни точки.

Скорпион

Топ класация на най-отблъскващите дамски зодии

Астрологията не само предсказва, но и предупреждава за отрицателни черти на характера, които ужасяват мъжете и ги карат да бягат от вас...

Известни сте с чепатия си характер и горещата си кръв. За вас няма второ мнение и често сте готови на дълбоки пререкания, за да защитите егото си. Най-точното описание за вас е „огън и жупел“ – опитайте да сте по-балансирани, канализирайте тази енергия в страст към градивните неща в живота ви или в сексуална такава.

Стрелец

Вие се раздавате твърде много на останалите и често забравяте за себе си. Опитвате се да помагате в ситуации, които не са под вашия контрол. Култивирайте енергията си и бъдете по-целенасочени с нея. Не я пилейте за тези, които не искат помощта ви.

Козирог

Емоциите ви не са най-силната страна и това ви прави безчувствени в очите на близките ви. Умело ги прикривате или не знаете как да ги изразите, но и в двата случая това не е на ваша страна. Комуникирайте по-често какво изпитвате с околните.

Разгадайте характера по походката

Характерът ни прозира от думите и делата ни, понякога дори от мълчането ни. Има обаче и по-сигурен начин да разгадаем какъв е човекът с...

Кои зодии обичат най-силно?

Водолей

Всичко е на моментно настроение за вас и градите фалшив образ за хората, за да се скриете и да „бронирате“ емоциите си. Светът обаче не работи така. Хората искат частица от истинската ви душа, за да са склонни да градят дълбоки взаимоотношения с вас. Открийте себе си, колкото и да сте несигурни.

Риби

Възприемани сте като лъжците на групата. Често сте неискрени и изкривявате ситуацията, за да изглеждате по-добре в очите на хората което в дългосрочен план ви играе лоша шега.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето как приготвят пържените картофки в ресторантите и те винаги са перфектни

Храните, с които най-добре се комбинира сиренето

Ритуали за пари: кои не действат или могат да навредят - ако вярвате

Шанс да промените съдбата си: най-важните години от живота за всяка зодия

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 май /валутен калкулатор/

Дрехи с лоша енергия: 10 неща, които ви правят нещастни според фън шуй

Истински гении: 6 неочаквани навика, които разкриват интелектуалец - проверете дали ги имате

Как да имаме успешна връзка с по-млад мъж?

Как да спрем да се обиждаме от други хора: 8 стъпки към нов живот

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com