Кои зодии обичат най-силно?

31560
 Кои зодии  обичат най-силно?
Снимка: iStock

Астролозите уверяват, че времетраенето на способността да обичаш и обожаваш някого е различна за всеки човек и зависи от знака, под който се е родил. Познавачите на въпроса твърдят, че в това отношение зодиакалните знаци са много различни и имат своите „силни и слаби страни“.

Оказва се, че за представителите на някои от тях думите „вечна любов“ не са празен звук. Интересно, дали вашият партньор или вашата партньорка са в списъка?

Овен

Овенът на пръв поглед изглежда детски инфантилен, влюбчив и непостоянен. Той лесно се увлича в нови страсти, премества вниманието си от един човек на друг, а общуването му сякаш е изградено единствено върху флирт и двусмислени намеци.

Но всичко това свършва в момента, когато срещне „своя“ човек. По ирония на съдбата Овните може през половината си живот да скачат от една прегръдка в друга, защото погрешно смятат всеки нов партньор за „единствения“ / „единствената“ - а истинската любов да срещнат съвсем случайно, изненадващо и на съвсем неподходящо място (познавам един Овен, който буквално се сблъска, понеже беше объркал тоалетната, с жената, която после стана голямата му любов). Но пък когато я срещнат тази истинска любов...

Отначало им е доста трудно да се разкрият и да изразят чувствата си – но, така или иначе, Овенът се предава, понеже е почувствал как любовта е най-прекрасното нещо, което човек е способен да изживее.

Той е доста страстен в любовта и може да стане почти идеалният партньор във взаимоотношенията. Само най-щастливите имат късмета да поддържат връзка с Овен! 

Телец

Телците притежават изключително силна енергетика. На тях може да се разчита - а щом се влюбят, стават почти идеални. Един Телец винаги се опитва да бъдете щастливи от връзката си с него. Затова, ако искате да се глезите и неочаквано да получавате малки, но мили и ярки подаръци в съвсем обикновени, сиви делнични дни, такива хора са само за вас. Телците се грижат и познават нуждите и навиците по-добре от самите вас. Те постоянно се опитват да ви накарат да се усещате много специални – и можете спокойно да вярвате, че ще успеят в това по един или друг начин. Затова любовта с тях е истинско вълшебство!

Ако се решите да преплетете своята съдба с Телец, бъдете готови той / тя да поеме задълженията на ваш приятел, родител и дори слуга. Вие също можете да направите своя Телец щастлив, за това не се иска много - достатъчно е да сте по-отворени в любовта и да не бъдете егоисти.

Рак

Раците често имат детско поведение през целия си живот до напреднала възраст. Те са весели, подвижни, непринудени и открити за всичко ново. Тези черти нерядко им пречат да намерят „своя“ човек, който да ги хареса с всичките им особености.

Раците обикновено не бързат никога да навлязат в сериозна връзка – доста често започват срещи с някого дори от съжаление или пък чувство за дълг. Обикновено срещат истинската любов, когато изобщо не я очакват. Понеже са свободолюбиви, може дори да опитат да се избавят по някакъв начин от влюбването си – но това само ги кара да „хлътнат“ още повече.

В случай, че вече имате връзка с Рак, дръжте се за него / нея. Ракът се направлява от лунните енергии, поради което постоянно изпитва добри вибрации.

Те изпитват нужда да се поглезят, но също и да се грижат за хората, които обичат. Влюбените Раци правят всичко, за да бъдат партньорите им щастливи.  

Везни

Везните са крайно чувствен знак. Те обикновено са толкова задълбочени в своя вътрешен свят, че тяхната любов почти винаги е свързана със страдание и някакви мъки. А в случай, че всичко върви гладко, сякаш по асфалт, Везните направо губят интерес и не смятат това за любов. На тях им дай върхове и пропасти...

В битието на всяка Везна се е мярнал човек, заради когото й се е налагало да страда. Обикновено самият той не е виновен за нищо, но фантазията на Везните непременно ще измисли причини да се измъчват. Така се чувстват добре и даже изпитват някакво удовлетворение. Подобно чувство спокойно може да се дефинира като любовен мазохизъм.

От време на време Везните имат нужда от тъга, защото са уверени: там, където липсва страдание, няма любов. Ако партньорът им не създава причина за страдание (пази Боже, защо пък и да им я създава?), те сами ще си я намерят. Бог знае защо е така. Вероятно са гледали стари романтични филми или са се нагълтали с любовни романи от ХІХ век...

Везните съществуват, за да обичат и да бъдат обичани. В любовта те не знаят граници и очакват същото от партньора или партньорката си. Голяма част от страданията им се пораждат именно, когато не срещнат взаимност в тези си чувства.

Козирог

5 знака, че го обичате твърде много и това съсипва живота ви

Голяма част от жените се влюбват безразсъдно и дори не осъзнават негативното въздействие на любовта върху тяхното здраве и благополучие...

Това е зодията, чиито представители великолепно умеят да обичат искрено и от все сърце, с една дума - истински! Те категорично отказват да разберат как е възможно да си близък с някого, пък да се ръководиш предимно от меркантилни аргументи.

Козирозите ще съблекат и последната си риза, за да завият партньора / партньорката си с нея. В тяхната същност е заложено постоянно да жертват себе си и своите лични интереси в името на любимия човек. Щом се влюбят, то е веднъж и завинаги! Дори целият свят да им обяснява, че са полудели – в такъв случай те се опълчват срещу целия свят, без да изоставят обекта на своята любов.

Съществува теория, че при човека чувството за любов е в частта на мозъка, която направлява майчиния инстинкт. Точно при Козирозите двете чувства се припокриват.

Хората, в които са влюбени жадните за любов Козирози, ще бъдат определено най-щастливите на този свят. 

 

Как ще се развие връзката ви през 2022 според зодията ви?

Без съмнение изпратихме една трудна година и се надяваме, че 2022 ще е по-добра във всяко едно отношение. Според астролога Кларис Монах...

 ---

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com