Защо имаш лош вкус за мъже според ЗОДИЯТА ти

1236153
Защо имаш лош вкус за мъже според ЗОДИЯТА ти
Снимка: pixabay.com

Не всяка жена се гордее с перфектния партньор до себе си. Често имаме уникалното умение да избираме най-неподходящия сред хиляди подходящи. Ето каква е причината жените да имат лош вкус при избора на половинката си.

Овен
Падаш си по мъже с трудни характери, с които е сложно да се разбереш. Харесва ти да се стараеш и да даваш всичките си усилия в опознаване на мъжете, от което често страдаш в отношенията си.

Телец
Когато срещнеш някой, решаваш, че той е единственият. Дори, когато видиш, че нещата не се получават, не спираш да опитваш и да се надяваш. Това те съсипва и променя цялото ти мислене и начин на живот.

Защо би скъсал с теб според ЗОДИЯТА му

  Звездите имат отговор и на това. Отказваме се от работа, приятели, мечти, в търсене на нещо ново. Вижте главната причина, порад...

Близнаци
Тръгвате с нагласата за мимолетна връзка. Когато нещата станат сериозни, се чувствате изнервена и задължена. Обмисляйте добре  дали човекът, който избирате си заслужава.

Рак
Привързвате се твърде силно и понякога имате чувството, че човекът до вас не се интересува от връзката. Давайте време да ви опознаят и не изпускайте нервите си на човека, който няма никаква вина.

Лъв
Обичате да сте център на вниманието и винаги привличате свалячи, които не търсят сериозна връзка. Променете приоритетите си и търсете човек, на когото наистина да разчитате.

Дева
Падате си само по красиви мъже, които ви разочароват с времето. Помнете, че красивата душа, не винаги е облечена в красиво тяло.

Везни
Подценявате се и не отказвате на никакви предложения за срещи. Опитайте да опознаете хората преди да допуснете да ви разочароват за пореден път.

4-те зодии, които обичат толкова силно, че чак боли

Срещали ли сте се с човек, който е готов да ви подари цялото си сърце? Да руискува всичко свое и да бъде недостъпен за останалите? Ако ...

Скорпион
Търсите човек, който да бъде на вашето ниво на интелигентност. Не забравяйте, че това не е гаранция за сериозни отношения. Често интелигентните красиви типажи искат просто краткотрайно забавление.

Стрелец
Вярвате, че всички мъже са невероятни и подходящи за вас. Не се отказвате ако започнете връзка, дори човекът до вас да съсипва живота ви.

Козирог
Невероятно е как подредени и уверени хора като вас успяват да попадат на такива лоши предложения. Трудно преживявате раздяла и предпочитате да понасяте всички удари вместо да предприемете ново търсене.

Водолей
Търсите уникални личности, които крият своите тайни. Трябва да се пазите от такива хора, тъй като често се оказват нетърпими странници с лоши навици.

Риби
Винаги се отдавате изцяло на връзката си и пренебрегвате факта, че половинката ви не ви уважава и заслужава по никакъв начин. Спрете да се грижите за него и се замислете дали си заслужава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com