Защо зодия Близнаци е толкова трудна за връзки?

14006
Защо зодия Близнаци е толкова трудна за връзки?
Снимка: iStock

Те са истински ураган, който попада под управлението на планетата Меркурий. Затова бъдете сигурни, че с тях няма да ви е скучно. Близнаци са страшно забавни хора, които обичат приключенията и не ги е страх да поемат риск. Обичат авантюрите и рядко се задържат за дълго на едно място. Гребат от живота с пълни шепи и определено знаят как да се забавляват.

Близнаци са многопластови хора, които могат да ви изненадат във всеки един момент с поведението си. Днес сте първи приятели, утре - врагове! Настроението им се променя за части от секундата. Много сложни личности, които са трудни за обичане и със сигурност трябва да имате едно наум, ако сте си допаднали с някой представител на тази зодия. Ето защо трябва да бъдете внимателни с тях.

Те са манипулативни

Умеят да манипулират хората до съвършенство. За тях няма тайни в тази игра и когато искат да постигнат нещо на всяка цена са готови да използват всички средства. Именно това им качество, е едно от основните им оръжия, с които ще ви оплетат в мрежите си!

Несериозни са

Желанията им се променят много бързо. Не са постоянни в своите желания и днес може да искат да станат майстор-готвачи, а утре президент. Настроенията им се менят постоянно и с тях не може да планирате дори почивката си, а какво остава за съвместен живот.

Кои българските актьори са зодия Близнаци?

Обичат да имат време за себе си

Ще трябва да ви разочароваме, ако си представяте, че връзката с Близнаци ще бъде постоянни гушкания и целувки. Напротив! Близнаци няма да ви допуснат да преминете тази граница и няма да се поколебаят да ви поставят на място, ако се опитате да я прекрачите. Те обичат свободата и имат нужда от време, в което да бъдат сами със себе си.

Не споделят

Те никога не свалят гарда и рядко споделят най-съкровените си тайни, за да не бъдат наранени. Близнаци не споделя никого, дори с най-близките си хора.

Мания за контрол

Разчитат само и единствено на себе си. Свикнали са да контролират всичко в живота си и не обичат да зависят от решенията на другиго. Рядко правят компромиси и ако усетят, че контролът вече не е в техни ръце, са способни да си стегнат багажа и да си тръгнат без предупреждение.

За тях животът е една игра

Не приемат живота на сериозно и могат да се шегуват дори в най-трудните моменти. Не се взимат на сериозно и съвсем нормално не обичат хората, които не умеят да се забавляват.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Кой е единственият български град на река Тимок?

За да печете на барбекю най-здравословно, спазвайте тези правила

Защо Свети Георги е наречен "Победоносец"?

Ето защо трябва да съхранявате фолиото за храна в хладилника, а не в шкаф

Как се пише: сарма или сърма?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com