Здравен хороскоп за всички зодии за януари 2024 г.

13835
Здравен хороскоп за всички зодии за януари 2024 г.
Снимка: iStock/Guliver

След шумната и активна новогодишна нощ настъпи дългоочакваното спокойствие. Уморителните и забързани дни са останали зад гърба ви: можете да се отпуснете, да си поемете въздух и да се вслушате в сигналите на тялото си.

Овен

За Овните януари ще премине под знака на духовността: тя ще определи физическото състояние. Това означава, че ще трябва да се съсредоточите върху анализирането на вашите мисли и чувства. Когато осъзнаете причината за възникналия вътрешен дискомфорт, тогава ще разберете какво ви липсва в живота за истинско щастие и благополучие.

Още: Всяка огнена зодия притежава тази мистична сила

Телец

През януари Телците, които са склонни към преяждане, се съветват спешно да преразгледат навиците си. Колкото по-рано направите избор в полза на правилната храна и упражнения, толкова по-добре ще бъде за вашето благополучие.

Близнаци

Близнаците ще се почувстват готови да преместят планини през януари. Но трябва да сте по-внимателни с активността. Желанието да направите всичко по време на зимната ваканция може да бъде изтощително.

Още: Каква слабост имат всички въздушни зодии

Рак

През първата половина на януари Раците ще се радват на свободно време. Но не трябва да го посвещавате на 100% на забавление и празненства. Намерете време да организирате превантивни мерки за себе си, особено ако сте имали главоболие, безсъние или проблеми със стомашно-чревния тракт.

Лъв

Лъвовете трябва да се пазят от настинки и вируси. Затова през януари не бива да прекалявате с купоните и посещаването на многолюдни места. Комбинирайте някои ограничения в комуникацията с активно укрепване на тялото с витамини, закалителни процедури и правилен дневен режим.

Още: Кои са най-верните жени според зодията

Дева

В началото на новата година Девите ще станат податливи на всякакви промени във времето. За да не се разболеете, незабавно реагирайте на „звънците“ на тялото или действайте проактивно. Например, следете кръвното си налягане, по-малко се отдавайте на тъжни мисли и изключете солта от диетата си.

Везни

Ако Везните не искат да получат хранително отравяне през януари, те трябва да се отнасят с непознато меню с известна предпазливост. Преди да опитате някоя местна кухня, уверете се, че тя подхожда на вашето тяло.

Още: Водните зодии винаги се отличат по тези 3 признака от останалите

Скорпион

Скорпионите трябва да търсят запаси от енергия не само в кафето, но и в здравословния начин на живот. Опитайте се да въведете сутрешна тренировка, контрастен душ в обичайната си рутина, добавете към диетата си ядки, черен шоколад, цикория и проблемът с липсата на енергия ще бъде решен от само себе си.

Стрелец

Стрелците могат да забележат обриви по кожата си през януари. Звездите съветват да се търсят причините за подобни прояви не само в лошото хранене, но и в нарушенията на стомашно-чревния тракт.

Още: Защо земните зодии са най-устойчивите в зодиака

Козирог

Козирозите вече може да почувстват силна умора в тялото си в началото на новата година. Потърсете причината за неразположението в обработката и вътрешните преживявания. Научете се да се отърсвате от негативните ситуации в миналото и да си простите грешките.

Водолей

Водолеите може да се нуждаят от помощта на зъболекар през януари. Това не е непременно лечение; може да искате да извършите почистване или да се консултирате относно текущия проблем.

Риби

За Рибите месецът ще бъде нееднозначен и ще изисква решаване на някои проблеми. Най-вероятно слабото ви място ще бъде шията и  гърба ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 модни навика, които ви карат да изглеждате като момиче от бедно семейство

Защо китайските мъже обичат да показват корема си на публични места?

Каква е разликата между резене и копър?

Подходящи ли са за диета доматите?

Ето как приготвят пържените картофки в ресторантите и те винаги са перфектни

Храните, с които най-добре се комбинира сиренето

Ритуали за пари: кои не действат или могат да навредят - ако вярвате

Шанс да промените съдбата си: най-важните години от живота за всяка зодия

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно