Златни правила за грим през зимата

2729
Златни правила за грим през зимата
Снимка: iStock/Guliver

Гримът за дамата през зимата може да бъде по-силен от грима през другите сезони. Зимният тип красота е този, който се характеризира с тъмна коса, светъл тен и най-често кафяви очи. Този тип красота позволява използването на интензивни цветове и контрасти. Гримът за зимата е базиран основно на два компонента - черно около очите (черна линия на клепачите и спирала на миглите) и червено на устните, въпреки че невинаги трябва да се комбинират един с друг, и трябва да бъде завършена със студени кафяви сенки.

Гримът за зимата може да бъде много силен, но нека не прекаляваме. Наблегнете само на един елемент от лицето - червените устни означават, че трябва да се откажете от крещящия грим на очите, докато черните сенки и силно маскарираните мигли не трябва да вървят ръка за ръка с огненочервеното червило. Ето няколко практически съвета как да съобразите грима си с вашия зимен тип красота.

Перфектният грим за брюнетки

В грима за брюнетки се фокусираме върху по-силната рамка на очите, контурирането и устните в топли нюанси. Изборът на правилния грим за...

Допуска се черна очна линия, дори и в доста големи количества – силният грим на очите определено е подходящ за този сезон. Изберете светъл фон дьо тен с бежов цвят и винаги ги нанасяйте на тънък слой. Напълно изхвърлете жълтеникави и розови елементи. Вместо руж, използвайте бронзиращи пудри.

Силните и ярки червени са подходящи - можете да изберете червено червило. Също така и светлобежови или розови нежни гланцове за устни, но избягвайте бежовите и бежово-кафявите червила – по-добре ги оставете за есента.

Сенките за очи зависят от цвета на очите ви, но не само това. Гримът за зимата трябва да включва студени нюанси на цветове, например:

- черно, графит, кларет, виолетово, сребро, тюркоазено, студени нюанси на кафяво, студени нюанси на зелено, студени нюанси на розово,

Бързи хитринки за мигновена красота

Актуализирането на вашия външен вид никога не е било толкова лесно или толкова бързо. Опитайте тези прости и евтини съвети, за да откри...

В никакъв случай не трябва да се включват топли кафяви цветове на клепачите или около очите.

Приемливо е гримът за този сезон да бъде много изразителен. Точно както при дрехите, всяка дама може да избира от цяла гама от цветове, подходящи за нея - стига да са по-скоро студени нюанси. Може и да се експериментира с контрасти, но без да се навлиза в крайности.

Трябва да изхвърлите пастелите и да се насочите към огнено червено. Ако една жена харесва кафявото, което не е приемвливо за този сезон, трябва да избере такива с нюанс на черен шоколад или с елементи на сиво. Допуска се и тъмно зелено.

Бъди красива през студените зимни месеци. Избери правилния грим.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com