Змийско царство: Как да оцелеем в недружелюбен дамски екип

4537
Змийско царство: Как да оцелеем в недружелюбен дамски екип
Снимка: iStock

Не напразно женският колектив често се сравнява със серпентариум, а обитателите им често се сравняват с видове влечуги. Освен това, у дома тези хора може да са адекватни и сладки, но на работа се превръщат в отровни змии. Това се проявява особено често, когато има или малко мъже, или изобщо няма. Защото мъжкото присъствие кара дамите да сдържат инстинктите си. Ако имате „късмет“ да влезете в такава работна среда, изучете всички видове отровни представители и намерете правилния антидот.

1.       Кобра

Змийската кралица обикновено се откроява от останалата част от серпентариума, има много артистичност, обича да я гледат. Тя се облича експресивно, дори предизвикателно, боядисва се ярко. В ситуация, в която това не се случва, кобрата по всякакъв възможен начин привлича изкуствено, включва манипулатора. Този представител на колективните влечуги е най-опасният и е доста трудно да се конкурирате с него.

Забравете за съревнованието с кобрата - безполезна тактика, оставете на звездата правото да блесне.

Дребните детайли, които мъжете забелязват в жените

Смята се, че мъжете не обръщат внимание на дребните детайли и забелязват само нещата на повърхността. Факт е, че те виждат някои незнач...

2.       Усойница

Усойницата не е толкова отровна, но все пак е много опасна, така че тя винаги е готова да причини проблеми. Тя е достатъчно сладка, усмихната, не пести комплименти, хвали се. Този вид охотно клюкарства, ако му бъде поверена и най-малката тайна. В същото време не очаквайте открита конфронтация от усойницата, нейната тактика е постепенно, зад гърба. Просто стойте настрана.

3.       Гърмяща змия

Този вид се държи настрани, в най-отдалечения ъгъл. Тя е достатъчно търпелива, може да чака жертвата дълго и упорито. Змия от този тип в началото прави добро впечатление, знае как да слуша, знае как да угоди, често казва това, което искат да чуят от нея. Но скоро ще видите, че към вас се отнасят като към собственост. Например, ако отидете да пазарувате с друг човек или хапнете с друг колега по време на почивка, ще се излее много негодувание. Освен това ще бъде толкова очевидно и силно, че целият екип ще разбере, че сте лош приятел и всичките ви тайни ще се разберат.

Ако ви хвали и ви казва хубави неща, благодарете, но не го приемайте за чиста мнета.

Психолозите разкриха тайната на женското пиянство

Учените са установили, че за жените е достатъчен само един стресов фактор, за да провокира прекомерна консумация на алкохол. Изследване...

4.       Боа

Това е спокоен вид змия, неотровна, но не много приятна. Тактиката на боата е съвсем различна. Тя бавно, тихо, неусетно ви обгръща и след това започва да ви дави. Такава змия действа като мъж, тя е уверена в себе си и в своята праведност. Тя обича грешките на другите хора, нейната тактика е да чака грешка и да й се радва, като подчертава своята невинност. Но удавът е много активно в конфликт, обвинява, може да крещи, да повишава тон. Най-често стилът на тази змия е мъжки.

Ако боата крещи, мълчете в отговор, просто наблюдавайте. По-добре в този момент да мислите за нещо друго, тананикайте или пребройте до сто.

5.        Водна змия

Най-незабележимият представител на серпентариума, който обикновено стои настрана. Работи много, говори малко, но чува и помни всичко. Неговите тактики са стои, пътува, трупа информация за пропуски и ги показвате в най-неподходящия за вас момент. Перфектно избягва. Изглежда строга и делова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com