Зодиакалните двойки, които не трябва да бъдат заедно, но се привличат неустоимо

5155
Зодиакалните двойки, които не трябва да бъдат заедно, но се привличат неустоимо
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора не обичат да разчитат на случайността и искат да са сигурни, че си подхождат с партньора си по всички параграфи. Те изчисляват своята съвместимост спрямо датата на раждане, зодията и още ред други характеристики. Безспорно най-голяма тежест в тези сравнения оказват зодиакалните знаци. Не е тайна за никого, че някои зодии си пасват като дялан камък и имат всички предпоставки за успешна връзка.

Разбира се, с пълна сила важи и обратното мнение - някои зодиакални двойки за нищо на света не бива да бъдат заедно, дори да се привличат неустоимо. Връзката им ще бъде обречена на неуспех и просто ще си загубят времето, смятат астролозите. Ако в момента имате връзка в неподходяща зодиакална комбинация, то не се отказвайте. Просто ще ви се наложи да поработите малко повече за нейната здравина и успех.

Везни и Риби

Нека започнем от това, че Везни са въздушен знак, а Риби типичен воден, което само по себе си представлява огромна пропаст между два свята. Общите неща помежду им се броят на пръстите на едната ръка и трудно можем да повярваме, че гледат в една посока, когато става дума за бъдещето и това къде се виждат след 5 години, например. Винаги има шанс да се зароди страстна любов, но тя ще изисква много жертви и компромиси от двете страни. Успеят ли да преодолеят липсата на доверие, което е типична черта и за двете зодии, то шансовете за успешна връзка ще се увеличат значително!

Тези зодии не са много по ласките и ценят личното си пространство

Всеки от нас има различен подход и усещане за любовта. Има хора, които непрекъснато търсят прегръдката и милувката на другия, докато др...

Това най-големите оптимисти според зодията

Дева и Овен

Хипотетично една връзка между тези две зодии ще бъде изпълнена със страст, скандали и емоции. Девата може да се подаде на чара и харизматичната натура на на Овен, а от своя страна Овенът ще бъде привлечен от мистериозността и импулсивните действия на Девите. В началото ще бъде бурна любов като по филмите, но един от проблемите, които може да изникне след утихване на емоциите, е свързан със свободата, на която е свикнал Овенът. Девите няма да му позволят да си развява коня, както е свикнал и дори ще го задушат със своята обсебваща маниакалност.

Телец и Везни

Липсата на комуникация може да се окаже препъни камъка в един подобен съюз. Телец обича семейния уют и не обича шумните излизания, докато Везни обичат да бъдат в центъра на купона и няма сила, която да ги спре да излязат в петък вечер. Липсата на социален живот извън техните взаимоотношения със сигурност ще доведе до конфликти и ескалация на напрежението. Ако искат нещата да потръгнат - Везни ще трябва да се примирят с желанието на Телец да си останат вкъщи пред телевизора, вместо да ги придружат на поредното социално събитие. Телец е известен със своя инат и трудно може да промените мнението им.

Кариерен хороскоп за всички зодии за август

Овен Спокойствие. През август контролирайте емоциите си и се опитайте да не спорите с началството. Сдържаност, хладнокръвие, внимание ...

В средата на август тези зодии ще съжаляват за това, което са сторили

Лъв и Дева

Дева ще бъде поставена пред истинско изпитание на нервите, ако влезе във връзка с представител на зодия Лъв. Тя ще има трудната задача да укроти нрава му и да се пребори с неговия нарцисизъм. В работни отношения този съюз би могъл да постигне много успехи, тъй като лидерските им качества са известни на всички, но в романтична среда той би се провалил с гръм и трясък.

Два Скорпиона

Тази връзка ще бъде обречена, поради липсата на доверие между партньорите. Те трудно допускат хора до себе си и обикновено, когато е във връзка - Скорпионът е този, който очаква партньора да спечели доверието му и да си заслужи мястото до него. Сами разбирате какво ще се случи, когато се срещнат два Скорпиона - всеки ще дърпа към себе си и няма да направи необходимия компромис, който ще бъде нужен, за да се задвижи колелото на любовта!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com