Зодиите, като малки деца!

12848
Зодиите, като малки деца!
Снимка: titoikids/Pixabay

Овен

Децата Овни са борбени още от малки и много трудно ще ги задържите в кошарата, защото ентусиазмът им и креативността как да се измъкнат от тези решетки са безкрайни. На детската площадка са лидери и умеят да въвличат други деца в техните игри и да определят правилата. 

Телец

На тези примадони трудно може да угодите. Имат труден характер, особено когато намерят за какво да ви се разсърдят и ядосат. Игрите навън и въобще физическата активност са нещата, които могат да ги променят коренно и да изкоренят лошотията в характера им, уви, обичат да играят повече сами, отколкото с други деца.

3-те зодии, които обичат трудностите

Близнаци

Близнаците са едни малки манипулатори и винаги знаят как да ви преметнат, а любопитството им е безгранично и "искам" е любимата им дума. Като цяло от рано научават много думи и умело боравят с тях, за да философстват, но толкова и бързо се отегчават, а от там следва момент на покой, тишина и четене на дузина книжки в стаята им. И тъкмо когато сте решили, че всичко вече е спокойно, следва едно: "Ама защо?"

Рак

Раците са много емоционални, чувствителни и раними деца, предпочитат да живеят в черупка и да не се разкриват пред хората, а социализацията с други деца им е трудна и предпочитат да си играят сами или с родителите си. Те са мечтатели и се нуждаят много любов, грижовност и нежност. 

Лъв

Лъвовете имат тонове снимки от детството си, защото обожават да позират и обичат да бъдат глезени, поощрявани и изискват цялото ви внимание. Няма как да ги изгубите, защото техният глас се откроява на детската площадка. От друга страна пък са магнетични и верни приятели са и умеят да защитават по-слабите си другарчета.

Дева

От малки Девите са дисциплинирани и подредени и стаята изглежда безупречно, защото за Девите събирането на играчките и подреждането на дрехите си е като детска игра. Те са много суетни, сърдят се малко повече от необходимото, много са любознателни и креативни и обичат книгите.

Везни

Везните са едни от най-кротките и послушни деца, защото обичат спокойствието, съответно и спокойните игри. Детските площадки им омръзват бързо, защото са прекалено шумни и пренаселени. Обичат алтернативните разходки сред природата. Малките везни не са агресивни, нито побойници, но се борят за справедливостт.

Скорпион

Колко е труден характера на ЗОДИЯ Везни?

Везните са добряци и са от онези хора, които и на мравката път правят. Умишлено няма да ви навредят, дори ще се опитат да ви помогнат ....

Децата скорпиони или са много послушни и разбрани, или са абсолютни бандити. Те са кълбо от крайни емоции - безкрайна любов и бушуващ гняв. Инатливи са като магарета и ще видите зор с това да ги облечете, нахраните, изкъпете и какво ли още не. Нищо не се случва така, както на вас ви се иска или поне не без много борба.

Стрелец

Стрелците са едни от най-усмихнатите, жизнерадостни, кипящи от енергия и оптимизъм деца и винаги душата на компанията. Всички обичат да си играят с тях, а и те са много свободолюбиви. Както са ви пред очите, така в следващия момент са в следващия квартал и гонят котки.

Козирог

Козирозите са идеалните помощници на мама и тати, любимци са на учителите си, защото са много всеотдайни и ученолюбиви. Имат своето време за игра, но си оставят време и за полезни дейности като четене и подреждане. Искат да се чувстват полезни и обичат да получават хвалебствия.

Как да разпознаете един ВОДОЛЕЙ?

Водолеите са мечтатели Те се раждат с перманентни розови очила и сякаш не живеят на този свят. Обичат да мечтаят, а мечтите им ги прав...

Водолей

Водолеите са любопитни, понякога дори си врат носа навсякъде. Не обичат правилата, забраните и наказанията, които ги карат да вършат всичко наопаки. Те са дипломати и очакват и родителите им да бъдат такива. Водолеите са мечтатели и най-обичат да остават в любимата си детска стая, където са сами със собственото си въображение.

Зодиите, които биха се омъжили рано

Риби

Рибите са доста разбрани деца. Не са необходими наказания и крясъци, за да ви слушат, точно обратното, защото са много чувствителни и имат склонност да се затварят в себе си. Ако имате малка рибка у дома, спокойно може да й се доверите почти за всичко. Рибите са много отговорни и прилежни и са много добри по-големи братя и сестри. А и по-малки, често са по-мъдри от по-големите си приятели и части на семейството.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com