Зодиите, които не могат да издържат дълго време заедно

5652
Зодиите, които не могат да издържат дълго време заедно
Снимка: iStock

Понякога любовта е сляпа и се случва човек да се влюби в доста неподходящ партньор. На всеки се е случвало поне веднъж в живота да не слуша разума си, а сърцето. В това няма нищо лошо, разбира се, но след време различията между партньорите стават все по-видими и трудно преодолими и рано или късно се стига до раздяла. Зодиите оказват голямо влияние върху синхрона между партньорите в една връзка. Според астрологията има някои двойки зодиакални знаци, които имат сериозна несъвместимост. Кои са те ?

Кои зодии много бързат, затова далече не стигат?

Стрелец и Козирог

Козирогът е трудолюбив, преследва целите си и никога не предприема необмислени действия и постъпки. Когато му се налага да взима сериозно решение, премисля хубаво нещата и преценява всеки възможен риск. Това важи както в професионалния, така и в личния живот. Докато Стрелецът е по-скоро приключенски настроен към живота, обича да експериментира и не харесва връзки, които са скучни и лесно влизат в рутината на ежедневието. Той обича връзките, които са спонтанни и вълнуващи. Когато Стрелец и Козирог се влюбят един в друг, тези сериозни различия помежду им рано или късно водят до раздяла. Те просто гледат на живота по различен начин. Стрелецът изобщо не обича да се ограничава, особено когато става въпрос за време и пространство, докато Козирогът е точен и очаква същото от хората около себе си. Стрелците са романтични личности, спонтанни са и обичат да правят изненади на любимия си човек. В същото време представителите на зодия Козирог са реалисти, които не харесват романтичните жестове.

Рак и Овен

Ако поради някакво стечение на обстоятелствата тези две зодии са във връзка, то е защото нещата помежду им са се случили доста бързо. В началото страстта и романтиката са доста силни. С течение на времето обаче двамата разбират, че нещата между тях няма да се получат. Тези две зодии гледат на живота по доста различен начин – имат различни виждания за бъдещето, както и имат нужда от повече време, за да имат пълно доверие на партньора си. Между Овена и Рака се образува голяма пропаст, когато започнат да споделят своите разбирания за живота. Раците са доста емоционални и са готови на саможертви, когато става въпрос за връзка. Те ще продължат взаимоотношенията си със своя партньор, дори когато не са щастливи с него. Докато Овните с лекота прекратяват една връзка, когато са убедени, че партньорът им не е подходящ за тях.

Най-силните зодии според астрологията

Скорпион и Близнаци

Близнаците често имат противоречиви мнения и нагласи за живота. Те се лутат в търсене на своята истина, но обикновено не я намират цял живот, защото в един Близнак живеят двама души, които са на различни мнения. За разлика от тях, Скорпионът знае какво иска както от живота, така и от човека до себе си. Те обичат да контролират и имат нужда да знаят всичко за своя партньор – къде е, с кого е, какво прави и кога ще се прибере у дома. Близнаците обаче не са склонни да бъдат контролирани и това ги отблъсква. Ако един Скорпион не е сигурен във връзката си и не се чувства безопасно в нея, той няма да обича партньора си с цялото си сърце и няма да инвестира достатъчно време и внимание. От своя страна Близнаците се чувстват притиснати, а те са приключенци, които не обичат да се разкриват напълно, въпреки че са доста общителни и обичат да говорят.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 21 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 21 май /валутен калкулатор/

За мъжете от тези зодии семейството е на първо място

Това са най-неразбраните и мразени зодии

Топ 4 на най-неемоционалните и студени зодии

Тези зодии са съвместими с всички

Не бързайте да изхвърляте старата си тениска: 7 полезни начина да я използвате

3 принципа, върху които се гради щастливият семеен живот

Тези зодии превръщат БОЛКАТА си в СИЛА

Какво отключва най-често агресивно поведение при жените?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com