Зодиите, които обожават децата според астрологията

12952
Зодиите, които обожават децата според астрологията
Снимка: iStock

Всички обичат децата. Кой не иска да хване малките им ръчички, да подуши главите им и да притисне пухкавите им бузи? Сигурни сме, че почти всеки ще изпусне уау, когато забележи сладко бебе. И не, нямаме предвид само жените, мъжете също обичат бебета. Но всеки харесва бебетата само когато са сладки, тромави и игриви. Повечето хора няма да искат да се доближават до бебе, когато то крещи кърваво убийство. Но има някои зодии, които обичат децата и ги приемат такива, каквито са. Тези звездни знаци имат естествен талант, когато става въпрос да се грижат за деца. И бебетата също са особено склонни към тях.

Зодиите, които обичат децата, не просто обичат собствените си бебета, но създават меко кътче за всяко дете, което срещат. Те мечтаят да създадат семейство с правилния човек и да имат прекрасни деца, които ще обичат, ценят и защитават на всяка цена. И ако вече имат деца, те са обичали всяка тяхна фаза. Няма значение колко безсънни нощи са прекарали в грижи за бебето си, тези зодии искат да го изпитат отново.

Ето кои са 5-те зодии, които обичат децата и нямат търпение да имат свои деца.

1. Козирог

Козирозите са отлични с децата, защото си спомнят ясно как са били третирани като деца. И те се стремят да бъдат още по-добри с децата въз основа на опита, който са имали като млади. Caps са ориентирани към семейството и харесват идеята за голямо семейство с много деца, които тичат в задния двор. Управлявани от Сатурн, Caps също са склонни да бъдат много зрели. Те знаят как да бъдат търпеливи, защитни, отдадени, докато правят нещата забавни и игриви за децата около тях. Така че, Козирог, когато почувствате, че искате да създадете собствено семейство, просто се облегнете на него. Ще ви донесе повече радост, отколкото можете да си представите.

Зодиакалните знаци, които винаги постигат целите си

2. Лъв

Лъвовете са много привързани към онези, които искрено обичат. И те абсолютно обожават децата. Всеки път, когато видят бебе в търговски център, ресторант или от другата страна на улицата, те имат тази ненаситна нужда да го вземат на ръце и да го обсипят с любов и целувки. Лъвовете също са много грижовни и постоянно ще се тревожат за децата. Те искат да са сигурни, че се хранят правилно, имат правилните приятели и имат всяка играчка, която могат да поискат. Лъвовете нямат търпение да имат деца. Те няма да бъдат точно това, което наричате много „хладни“ родители, защото искат да са сигурни, че децата им са отгледани правилно.

3. Телец

Упоритият бик става съвсем нов човек, когато в стаята има дете. Те обикновено са забавните лели и чичовци, които съсипват своите племенници и племенници, като им купуват каквото поискат. Те ходят само на семейни събирания, защото там ще има деца. Телецът не е човек, който се дразни, когато дете се приближи до него и поиска да играе игри на телефона му. Всъщност те вероятно биха го използвали като извинение да прекарват повече време с тях. Откакто Телецът беше достатъчно голям, за да мечтае и желае, те искаха голямо семейство. И те ще стигнат до там, просто чакат времето да е подходящо.

4. Скорпион

Скорпионите нямат средно положение. Те са или всички вътре, или всички вън. И повярвайте ни, когато казваме, че всички те са за, когато става въпрос за бебета. Сега човек не би очаквал Скорпион да бъде в този списък със зодиакални знаци, които обичат децата. Защо питаш? Честно казано, тяхната интензивност може да бъде доста плашеща и те имат големи проблеми с доверието. Но бебетата не се интересуват от всичко това, което е точно причината звездният знак да е толкова приятелски настроен към децата. Помолете Скорпиона да се откаже от плановете си за парти да гледа дете и той с готовност ще се съгласи. Защото биха предпочели да прекарват времето си с деца, гледайки анимационни филми, ядат бонбони и се бият с възглавници.

5. Везни

Везните имат толкова много любов да дадат и това става очевидно, когато ги видите да се грижат за бебе. Една от зодиите, които обичат децата, Везните не са много сигурни дали някога искат да имат свои деца. Но това не пречи на звездния знак да цени и обича бебетата. Ако някога станат родители, децата им ще бъдат най-щастливите деца на земята. Везните ще се погрижат детето им да има всичко в живота. Зодиакът също е естествен болногледач, така че техният родителски стил ще бъде мек и пълен с любов. Можете да бъдете спокойни, че ще бъдете любимият родител, Везни.

Тези зодии ще се превърнат в истински късметлии през октомври и ноември 2023 г.

6. Рак

Подобно на Везни, Ракът също е много грижовен и още повече, когато става дума за деца. Тази емоционално чувствителна зодия няма как да не се влюби във всяко дете, на което се натъкне. За тях това е почти като любов от пръв поглед. Всяко дете Рак, с което е прекарвал време, остава в съзнанието им. Те помнят пронизителния им смях, настроението и накъсаните им думи. Зодията е родена да бъде родител, но не вярва, че ще се отдаде на ролята. Това е една от многото причини, поради които Ракът отнема толкова време, за да се установи и да изгради семейство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 юни /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 юни /валутен калкулатор/

8 досадни навика на половинката, които ще убият и най-силната любов

Кои положителни черти на характера всъщност ни вредят?

Вещества и витамини, които активират загубата на тегло

Манипулирането е толкова лесно: 7 признака, че сте лесен за управление човек

Знаете ли от какво се прави пластмасата?

6 причини, поради които диетата и тренировките вредят на красотата ви

Кое е чувството, което хората губят първо преди смъртта?

6 напитки, с които да започнете деня си, които не са кафе или чай

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com