Зодиите, които са родени да бъдат шефове

17718
Зодиите, които са родени да бъдат шефове
Снимка: iStock/Guliver

Всички мечтаем да развием собствен бизнес и сами да си бъдем шефове или поне да заемем ръководна позиция в желаната сфера за развитие. Разбира се, това трудно може да се случи, ако не сме положили усърден труд през годините и не сме преследвали неистово целта си. Представителите на тези 5 зодии обаче, са с вродени лидерски качества и те безспорно са родени да бъдат шефове. Дали това ще се случи - зависи единствено от тях!

Овен

Двете зодии, които винаги казват истината

Да можеш да кажеш истината в днешно време се оказва истински лукс. Много отношения се крепят на изгода и фалш. Хората са станали по-лиц...

Овните могат да бъдат шефове за пример, ако успеят да притъпят своята раздразнителност и твърдоглавие. Една от характерните негативни черти за представителите на тази зодия е постоянната нужда да доказват своята "правота" на всяка цена и желанието всичко да се случва според техните нагласи и очаквания. Авторитетни личности, които излъчват необходимия респект и действат с твърда ръка. Не се спират пред нищо и са безскрупулни, когато става дума за бизнес.

Лъв

"Царят на животните" е роден да бъде шеф. Не обичат да изпълняват чужди заповеди и винаги се опитват да действат по свой начин. Понякога те излъчват прекомерна самоувереност, която не винаги е подплатена с необходимите качества. Това обаче, не ги спира да преследват целите си и да действат като истински хищник на пазара. Те трудно се доверяват и са много мнителни. В случай, че спечелиш благоразположението им, не забравяй, че във всеки един момент можеш да го загубиш. Те постоянното ще изпитват верността ти. Предадеш ли ги веднъж - превръщаш се във враг за цял живот и връщане назад няма!

Скорпион

Скорпионът е олицетворение на фразата "шеф-гадняр". Взискателни и избухливи. В никакъв случай не си помисляй да му посочваш грешките. Това ще бъде фатално за теб и "адът ще се стовари на главата ти". Не приемат съвети, но за сметка на това обичат да ги хвалят и да ги дават за пример. Те са работохолици и въпреки всичко не се страхуват, че могат да загубят работата си, защото вярват, че са незаменими!

Още не си срещнал истинската любов? Ето какво казва хороскопът

Ако някой ви каже, че не вярва в любовта, знайте, че лъже. Всеки копнее да намери своята половинка, но понякога много от нас биват нара...

Козирог

С рогата напред, но не и в бизнеса! Те определено знаят как да правят бизнес и умеят да постигат забележими финансови успехи. Не се страхуват от работа и знаят как да използват пълния потенциал на своите работници. Грижат се за тях и вярват, че тайната на успеха е в

колективната работа. Неговата задача е да разпредели правилно задачите на подчинените си и да се погрижи за ефективното им изпълнение.

Везни

Балансираното поведение е типично за "шефовете Везни". Те рядко ще избухнат и никога няма да си позволяват да ви сринат със земята. Ще ви дадат шанс да поправите грешките си и да се поучите от тях. Разбира се, няма да позволят да им се качите на главата, но винаги са готови да изслушат чуждото мнение и дори да обсъдят ситуацията в търсене на най-доброто решение за всички страни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...