Зодиите късметлии, които ще се радват на чудесен месец август

16662
Зодиите късметлии, които ще се радват на чудесен месец август
Снимка: iStock

Слънцето навлиза в знака на Лъва и започваме да усещаме приливът на увереност и егоцентризъм в себе си. Разбира се, с настъпването на новия месец тези вибрации значително ще отслабнат, но не за всички. Представилите на тези 3 зодии ще се чувстват на гребена на вълната и ще вярват, че са център на света в следващите няколко седмици.

Телец: Пълни сте с енергия и имате желание да творите

Телец е стабилен знак, който най-добре изразява себе си с помощта на изкуство. Влекат го артистичните занимания, които му дават пълна свобода на действие. Чрез тях успява да се освободи от стреса и да освободи ума си от напрежението. На 22 август Слънцето ще бъде в петия дом на наталната карта на Телец. Тогава ще бъдете най-креативни и може да насочите вниманието към любимите си хобита. Освен това ще бъдете по-продуктивни от всякога през последната седмица на август. Отдайте се на желанията си и се отпуснете. Краят на летния сезон ще бъде вашия шанс да се отдадете на забавления и да се презаредите за предстоящата есен. Възползвайте се от приливът на енергия, който ще ви връхлети и гребете с пълни шепи от живота.

Тези зодии ще имат най-много пари и късмет през следващите 5 години

Дева: Ще бъдете под светлината на прожекторите

В момента може би не сте на такава вълна, но много скоро ще усетите прилив на енергия. Вашият сезон наближава и погледите на околните ще бъдат насочени към вас. Слънцето ще бъде във вашата натална карта и ще ви даде увереност да проявите своята идентичност. Всичко, с което се захванете ще бъде успешно и продуктивността ви ще бъде значително повишена. Това ще ви даде допълнителна самоувереност и ще ви помогне да се концентрирате повече върху задачите, с които сте се захванали. През август ще бъдете затрупани от проекти и макар да не си го признавате - това тайно ви харесва и предпочитате да работите върху тях, отколкото да се отдадете на почивка и забавления. За щастие Слънцето ще бъде зад вас и ще ви помогне да осъществите намеренията си много по-лесно.

4 зодии, които имат късмет във финансовата сфера

Козирог: Очаквайте духовно пробуждане

На 22 август Слънцето ще се премести в деветия дом на наталната ви карта. Това ще ви покаже нови духовни хоризонти и ще бъдете призовани да оставите емоционалните теми зад гърба си. През сезон на Лъва ще се пробудите духовно и ще откриете, че щастието е в малките неща. Август ще бъде идеалното време да отидете на мечтаното пътуване - умствено или физически. Преосмислете живота си и си направете равносметка дали наистина сте щастливи от сегашното си положение. Пренаредете приоритетите си и дайте път на наистина важните неща в живота ви. Най-важното нещо по време на земния ни път, е да бъдем щастливи и понякога спокойствие на плажа с книга в ръка и студена напитка е единственото нещо, от което се нуждаем в момента!

Козирог не обичат изненадите и неочакваните промени в плана. През месец август обаче, ще разширите хоризонтите си и ще осъзнаете, че с промяната идват и положителните неща. Няма за какво да се притеснявате и спокойно може да посрещнете отпускарския месец на любимото си място!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Тези 5 признака показват, че сте свръхчувствителен човек

Това са най-лесните ежедневни прически за къса коса

Какви мъже харесват жените и кои ги отблъскват: 7 вида партньори според дамите

8 качества, които притежава силната жена

Как най-лесно да се справим със стреса на работното място?

Кои традиционни арабски ястия са популярни и у нас?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com