Звездите за него – мъжът Дева

6061
Звездите за него – мъжът Дева
Снимка: Pexels

Мъжът Дева се отличава с изключително остър ум. Първото нещо, което живо го интересува за другите хора е какви средства те имат те и по какъв начин разполагат с тях. От негова гледна точка да се разхищават пари е един от най-тежките грехове, защото те са мерило, с чиято помощ могат да се оценят постиженията и успехите на хората.

На света все още не се е родил точния човек, който има способността да уговори мъж Дева да направи някаква авантюра или приключение, ако съществува дори и минимален риск за провал. Девите имат някакво уникално вътрешно чувство, което служи за сигнална лампичка, която ги предупреждава да избягнат всякакъв вид опасности. Вероятно това не е чувство, а интуиция, която е подсилена с аналитичен ум и умения да анализират дадена ситуация, предвиждайки 3 хода напред. "Не"- казано от мъж Дева, означава единствено и само "Не?" и абсолютно никога "Може би".

Ето защо Девата е най-добрата зодия

Животът на хората, родени между 23-ти август и 23-ти септември, се управлява от планетата Меркурий. Известни са като “перфекциони...

Този мъж е крайно придирчив, когато прави избор за приятели и изключително рядко бърка. Но ако все пак се получи някакво недоразумение, то ще е единственото. Няма да повтори една грешка два пъти никога.

Той е много уверен, че всички около него трябва да се съобразяват с неговите правила и очаквания и точно заради това е много критичен. Нямам как да си премълчи, ако става въпрос за недостатъци. На мъжът Дева буквално ще му се "завърже" езика, ако се наложи да направи на някой комплимент.

Спортува с удоволствие, храни се здравословно и обожава разходките из природата. Такъв начин на живот много му помага да се справи с прословутата си нервност.

За мъжът Дева жените за някакъв куриоз, които изисква старателно изучаване. Една странна играчка, с която той може да се глези и да експериментира. А стане ли въпрос за секс - той е само една от многобройните приятни страни на живота, но в никакъв случай не и цел на съществуване.

Жените от тази зодия са най-грижовните партньорки

По природа жените се явяват носители на мека енергия. Те са създадени, за да се грижат за другите, да отдават топлина и да съграждат. Т...

Сред хората, родени под този знак има най-голям брой кариеристи. Девите са толкова много заети за да успеят на професионално ниво, че за романтика и любов им остава съвсем малко време. Те са импулсивни, последователни и имат изключително развито чувство за дълг и отговорност. По неписано правило - мъжете Дева заемат второто място по значимост в крупни компании - те са надеждни, методични, отговорни, но заради скромността им, която им е присъща, рядко биха ги назначили на ръководна позиция. Като цяло са изключително  добросъвестни работници и винаги ще изпълнят поставените им задачи по перфектен начин.

Когато става въпрос за любимата жена, той често ще избере ролята на мъжът - баща, покровител и защитник, даващ мъдри съвети. За мъжът Дева едно решение за женитба би било изключително мъчно и трудно нещо. Ще се разкъсва дълго време и мисли, терзания и съмнения, дали изобщо е необходимо да се реши на тази стъпка, дали тази жена му е нужна в живота, тя ли е подходящата, има ли солидна банкова сметка или някой имот повече, дали няма да му се намесва постоянно в личните му привички, дали няма да се опитва да то спре от най-любимите му занимания.... все въпроси и въпроси. Но ако разумът все пак му каже "давай", той все пак ще отправи съдбовното предложение, но то в никакъв случай няма да бъде разпалено по начин, по който би искала всяка жена.

В брака той ще внесе вярност и надеждност, но в никакъв случай не и желания за излизания по дискотеки, купони, както и на всякакви изненади свързани с романтика. Във всеки един почивен ден ще предпочете да почете книга или...да поработи още малко. Опасението, че той може да се прибере рано сутринта в къщи и да започне с думите "Имам право да се позабавлявам" - не важи!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com