Доброто е в Балчик със Загорка на 25 август на Крайбрежната алея

4060
Доброто е в Балчик със Загорка на 25 август на Крайбрежната алея
Снимка: Загорка

На 25 август на Крайбрежната алея в Балчик ще се състои събитието "Доброто е в Балчик", което се организира от Загорка и цели да покаже, че в България има много и различни места за откриване и посещение. По време на специалното събитие ще има много добро настроение и тематични за града награди, а за прохладата ще отговаря студената Загорка Специално, чиято лимитирана серия бутилки и кенове е посветена на забележителностите в Балчик.

"С лимитираната серия на Загорка Специално целим да покажем, че доброто е навсякъде около нас. Да сме горди с историята си и красивите места в България и най-вече да прекараме хубаво време заедно." казва по този повод Елица Иванова, която е Мениджър Маркетинг в Загорка.

Специално за събитието ще бъде изрисуван тематичен графит, който ще носи духа на Балчик и ще радва жителите и гостите на града дълго време. Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница на събитието, където да поканите и своите приятели, за да може заедно да прекарате една незабравима петъчна вечер.

Събитието "Доброто е в Балчик" на Крайбрежната алея започва в 19 ч. и е с ВХОД СВОБОДЕН. Екипите на Actualno.com и "България на длан" също ще сме там, за да се забавляваме заедно с вас. Очакваме ви!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com