57 души от персонала на Международен панаир Пловдив са напуснали

30166
57 души от персонала на Международен панаир Пловдив са напуснали
Снимка: БГНЕС

57 души от персонала на Международен панаир Пловдив са напуснали по собствено желание, поради нередовно изплащане на работните заплати. Това съобщи в интервю за Агенция „Фокус” Иван Соколов, председател на Съвета на директорите на Пловдивски панаир.

„В икономическия живот на всяка компания, има критерии, по които се оценява ситуацията, и всички такива мерки, се дължат на икономическа преоценка на дейностите. Тъй като и компаниите-изложители се намират в трудно състояние и не могат да участват в изложенията, следователно и при нас определени разходи се налага да бъдат съкратени. Затова се налагат и тези съкращения на персонала, които са неприятни, но са наложителни”, обясни Иван Соколов.

България се разделя с дела си в Пловдивския панаир

България ще продаде дела си в Международен панаир – Пловдив. Очаква се държавата да получи най-малко 39 млн.лв. при сделката, пре...

Ако икономическата ситуацията се подобри, той се надява да се увеличи съставът на персонала, както по традиция се увеличава покрай панаирни събития. „За тази година, не се предвиждат повече съкращения, мисля че няма да се наложи да има и следващата. Ние правим оценка на това, което е минало и това, което предстои. Всяка фирма си прави баланс и тези мерки, които сме взели колкото и нежелателни да са, ще дадат възможност за развитие нататък”, добави Соколов.

Снимка: архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика