Иновативният бизнес модел SELF на NEXT BASKET

4427
Иновативният бизнес модел SELF на NEXT BASKET
Снимка: NEXT BASKET

Отвъд класическите SaaS решения, новата платформа за електронна търговия предоставя комплексна стратегия за успех в дигиталния свят.

След успешния старт на пилотния онлайн магазин на NEXT BASKET - sasaki-shop.com - и отличните резултати при тестовете за скорост и издръжливост, платформата е във финалната си фаза на разработка преди пускане на пазара.

Очаква се първата ѝ версия да бъде достъпна за потребителите на българския пазар през втората половина на юли тази година, когато партньорите ще могат да използват иновативното решение SELF за самостоятелно управление на онлайн магазин.

Какво включва решението SELF на NEXT BASKET?

В основата на SELF стои класическо SaaS решение, което позволява на партньорите да наемат софтуера на платформата, предоставяйки им пълен контрол върху техните онлайн магазини.

С цел лесна адаптация към нуждите на бизнеса, партньорите могат да използват

различни ценови планове с месечен абонамент, които включват различен брой безплатни услуги от експертите на NEXT BASKET.

Това гарантира, че търговците могат да направят интелигентен избор спрямо конкретните си нужди, като същевременно поддържат разходите управляеми и предвидими.

Избор от 125 експертни услуги за развитието на онлайн бизнеса

Зад платформата на NEXT BASKET стои идеята за създаване не просто на онлайн магазини, а на успешни и печеливши бизнеси в дигитална среда.

За целта екипът предлага експертни консултации и услуги в практически всички направления на електронната търговия. В това число влизат например: 

●       Поддръжка на кол център на различни езици;

●       Услуги за дигитален маркетинг и реклама;

●       Фотозаснемане на продукти;

●       Написване на продуктови описания;

●       Създаване на промоции и кампании;

●       Онлайн мърчандайзинг;

●       Професионална SEO оптимизация;

●       Пълно счетоводно обслужване за онлайн магазин;

●       Изготвяне на GDPR документация и др. 

Не на последно място, всеки онлайн магазин от NEXT BASKET идва с пълна гаранция за сигурността на бизнеса, потребителите и паричните трансакции в интернет. Това се случва с помощта на ултрамодерни софтуерни решения като микросървисна архитектура, скалируеми ресурси на сървъра, вграден тест за грешки в кода и 24/7 техническа поддръжка за отстраняване на бъгове.

Готов онлайн магазин за 72 часа

С помощта на напълно функционална софтуерна основа и готови за персонализация дизайнерски теми, платформата прави възможно създаването на електронен магазин в рамките на 72 часа. За целта е необходимо единствено да имате готови снимки и описания на продуктите, които искате да продавате.

За да бъде всяка стъпка от процеса добре планирана и ясно проследима, всеки партньор ще работи с персонален консултант от екипа на NEXT BASKET. Той ще предоставя индивидуална помощ и стратегически насоки въз основа на специфичните бизнес изисквания, така че крайният резултат напълно да отговаря очакванията.

Обратното броене започва, а формата за запитване на сайта на NEXT BASKET е отворена за всички търговци, които искат да се възползват от SELF - иновативният бизнес модел, в който получават всичко необходимо и не плащат за нищо излишно.

Съчетавайки иновативни технологии, експертни услуги и цялостна стратегическа подкрепа, NEXT BASKET чертае бъдещето на електронната търговия - както в България, така и в общо 28 държави в Европа. 

NEXT BASKET – Успехът е добра идея.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за управление на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125 платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има над 60 служители.

Официалният старт на продажбите се очаква през юли 2023 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com