Как изгодно разсрочихме плащания за почивка, ремонт и застраховка

1448
Как изгодно разсрочихме плащания за почивка, ремонт и застраховка
Снимка: TBI Bank

Тъкмо платихте нощувките за лятната отпуска и купихте всичко необходимо за освежаващия ремонт вкъщи, но получихте съобщение за изтичаща застраховка на колата. Често се случва непредвидените разходи да изникват точно когато си мислим, че сме подредили бюджета си за месеца, нали? Какво да правим в такива случаи? Проучихме какви възможности има и изпробвахме някои от тях. Оказа се, че има удобни и изгодни начини да разпределяме харчовете си напред във времето, без това да ни струва високи лихви.

Опцията за разделяне на плащания е едно от предимствата на карта neon на tbi bank. Купуваш сега необходимото и с няколко лесни стъпки в мобилното приложение на банката можеш да върнеш парите по сметката си и да изплащаш покупката в следващите няколко месеца. Проверихме как точно става това.

Всеки клиент на tbi bank с карта neon може да се възползва от предимството да разделя плащания. С няколко лесни стъпки в приложението потребителите получават персонален шопинг лимит, който може да стига до 5 хиляди лева. В рамките на тази сума може да се разделят различни и много на брой покупки. Всяко плащане може да се раздели на три равни месечни вноски без оскъпяване, както и на шест или дванайсет равни вноски при ниска такса. В нашият случай бяхме одобрени за шопинг лимит от 2400 лв. Ето как използвахме разделянето на плащания. Платихме 600 лв. за нощувки в морски курорт, след което през приложението избрахме опция за разделяне на плащането на три вноски. Мигновено сумата от 600 лв. се възстанови по сметката, а в следващите три месеца от там ще се удържат по 200 лв. Всичко изглежда прозрачно и става много лесно, с няколко стъпки в приложението. След като разсрочихме въпросните 600 лв., вече разполагаме с остатъчен шопинг лимит от 1800 лв. Решихме да го използваме за разделяне на боя за освежаващ ремонт и гражданска отговорност за автомобил. Стана по същия лесен начин. Удобно е, че могат да се разделят плащания и към онлайн магазини. Нужно е само да си клиент на tbi банк с активирана карта neon, а управлението на плащанията става с няколко клика в мобилното приложение на банката. Лесно и удобно – по всяко време и от всяко място.

В допълнение към тази страхотна функционалност за разделяне на плащания, разплащателната сметка към карта neon е безплатна – няма такси за откриване и поддръжка, за преводи, плащания на сметки и т.н. По сумата към картата дори получаваме лихва от 2.1% (за до 2000 лв.). Тези, които разполагат с повече налични средства, могат много изгодно да открият и депозит през мобилното приложение – лихвите стигат до 3% и са най-високите в България. Всичко това прави пакетът услуги с карта neon и tbi bank app отлично решение за ежедневно управление на парите, от което всеки може да се възползва. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com