Отворете вратите на своя физически магазин към онлайн света с NEXT BASKET

3422
Отворете вратите на своя физически магазин към онлайн света с NEXT BASKET
Снимка: NEXT BASKET

Новата платформа за е-търговия представя своя уникален модел LOCAL - изключително подходящ за местни бизнеси, които имат физически магазини.

Складовите наличности на вашия физически магазин могат да станат основата на вашия онлайн бизнес.

С помощта на метода LOCAL, експертите от NEXT BASKET създават вашия онлайн магазин, в който наличностите от традиционния ви магазин се превръщат в асортимент от продукти на вашия уебсайт. Моделът е подходящ както за дистрибутори, така и за производители, които разполагат със стока на склад, но все още нямат онлайн магазин.

Едно от главните предимства на този метод е, че не са необходими допълнителни разходи за собственика на физическия магазин, освен тези, свързани с опаковането на онлайн поръчките, разпечатването на товарителници и предаването на поръчките на куриер.

Услугата се таксува с 10% от оборота на магазина, а партньорът получава 85 безплатни услуги в сферата на онлайн търговията, включително създаване на онлайн магазин, дигитална реклама, различни административни услуги и други.

За изграждането на успешен онлайн магазин са необходими качествени снимки и описания на продуктите, които могат да бъдат подготвени и от екипа на NEXT BASKET. Също така, задължително е да има подготовени категории, подкатегории и филтри, които са предварително структурирани за всеки отрасъл и тип стоки.

Връзката между онлайн и физическия ви магазин се осъществява чрез инсталиране на ERP системата на NEXT BASKET във вашия търговски обект. Това се извършва за един ден и струва 500 лв. за всеки терминал.

С LOCAL модела, преходът от физически към онлайн продажби е безпроблемен и се състои от редица лесни за следване стъпки. Това не предполага допълнителни разходи за бизнеса, като единственото задължение на търговците е да предават онлайн поръчките на куриер. 

Трансформация на каталога: включване на всички услуги, необходими в дигиталния свят

При изграждането на продуктов каталог в онлайн пространството присъстват няколко критични компонента: функционален електронен магазин, удобни механизми за плащане и доставка, и подготовка на маркетингови и рекламни кампании.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел, който централизира всички тези компоненти, премахвайки необходимостта от работа с множество различни агенции и подизпълнители.

Всичко, което собствениците на физически магазини трябва да направят, е да поискат начална консултация, в която ще бъдат определени техните конкретни нужди. Това ще резултира в създаването на конкретен план за постигане на целите им, а всички допълнителни дейности ще бъдат осъществени от екипа на компанията.

По този начин стартирането на онлайн бизнес става достъпно и безпроблемно, дори без специализирани технически умения или предишен опит в областта на онлайн търговията.

Експанзия на доставките до 28 европейски държави

Със своята уникална архитектура, NEXT BASKET дава възможност за създаване на голям брой онлайн магазини, поддържащи множество езици и осигуряващи доставка до 28 държави в Европа.

Това се постига чрез създаване на основен онлайн магазин, който посредством функцията Мултистор автоматично се мултиплицира, превежда и локализира за различни европейски пазари.

Така, вместо да се ограничавате до един физически магазин с определено работно време, имате възможност да продавате без ограничения в цяла Европа, благодарение на съвременни софтуерни решения и подкрепата на експертите от NEXT BASKET, които ще ви съдействат на всяка стъпка от процеса.

Очаква се пускането на платформата да се случи в следващите месеци. Остава да видим как и до каква степен тя ще промени начина, по който бизнесите развиват своето онлайн присъствие.

NEXT BASKET – Успехът е добра идея.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за управление на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125 платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има над 60 служители.

Официалният старт на продажбите започва втората половина на юли 2023 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com